10+1 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál P!NK-ről

Az énekesnő ma ünnepli születésnapját!

1979. szeptember 8-án látta meg a napvilágot P!nk, aki a 2000-es években felnövő generációnak kifejezetten meghatározó volt, mára pedig egy igazi ikonná avanzsálódott. Íme 10+1 érdekesség, amit nem biztos, hogy tudtál az énekesnőről!

1. Nem egészen P!NK-ként kezdte

Még mielőtt híres lett volna abban a formájában, amiben ma is munkálkodik, több bandának a frontasszonyaként is kipróbálhatta magát. Egyik formáció sem bizonyult sikeresnek, a Basic Instinct például R&B-ben nyomult, aztán amikor ez feloszlott, a Choice nevű bandába szállt be, ahol a kiadó külön utakra terelte az énekesnőt.

2. Nem minden tetoválását szereti

Igazán sok tetoválással büszkélkedhet, bár elmondása szerint sokszor újrakezdené és teljesen új dolgokat varratna magára.

Ha lenne egy radírom… ha egyszer újrakezdhetném csak egy nagy, összefüggő feketét varratnék magamra, a tökéletes egyensúlyt keresném.

3. Korán kezdte

Élete legelső dalát mindössze 14 éves korában írta.

4. Beteg volt a Super Bowl fellépése során

Mint megtudtuk, a himnusz éneklése alatt épp influenzás volt, de ez fel sem tűnt a televíziónézőknek – mi ez, ha nem profizmus? A játékon lévők szerint az énekesnő nagyon rossz állapotban volt.

5. Madonna az egyik legnagyobb inspirációja

Janis Joplin és Madonna az első két név, aki eszébe jut, ha a legnagyobb zenei inspirációját kéne megnevezni. Elmondása szerint mind a személyiségeiket, mind munkásságukat nagyon csodálja.

6. Félreértés

Formabontó és egyedi stílusa meghatározó volt sokak számára a világban, sikerült betöltenie egy olyan űrt karrierje kezdetekor, melyet akkor még senki nem mert meglépni: kemény, nyers és őszinte dalszövegeihez egy ehhez passzoló imázst sikerült kiépítenie. A Missundaztood c. lemeze pont erről szól, hogy az emberek mennyire másnak gondolják, mint aki valójában, vadóc stílusa miatt.

7. Túladagolta magát

A rendbontó fiatal úgy gondolta, hogy a bajkeverő címkét csak akkor kaphatja meg, ha tényleg rosszalkodik egy kicsit.

Az volt a probléma, hogy mindenki szerint bajkeverő voltam… szóval úgy voltam vele, mutatok én nektek problémát

– nyilatkozta az énekes.

Majd túladagolta magát: ő túlélte, barátnője, Stacey azonban nem volt ilyen szerencsés.

8. A McDonalds-ban dolgozott

Mielőtt igazi világsztár lett, egy McDonaldsban dolgozott, ahol az autós kiszolgálás részen munkálkodott, átlagbérért. Akkoriban nagyon fontos volt, hogy megkeresse saját kenyerét, hiszen szülei nem tudták finanszírozni életét.

9. Honnan ered a sok repülés koncertjein?

Nagyon meglepő választ adott a fenti kérdésre, ugyanis egy kollégája turnéjáról szedte az ötletet. Azt nyilatkozta, hogy Cher egyik koncertjén tetszettek meg neki az akrobaták, ahol eldöntötte, Ő is ilyen showt szeretne lenyomni a színpadon.

10. Vegetáriánus – néha

15 éves kora óta nem evett húst, viszont terhessége során ölni tudott volna bármiért, ami csirke. Úgy tűnik, Willow-nak szüksége volt egy kis húsra odabent. Nagyon figyel, mit és milyen mennyiségben étkezik a mai napig.

10+1. Imád kertészkedni

Szabadidejét legszívesebben a kertben tölti, és a növényeit gondozza.