Mila Kunis és Finn Wittrock filmje a legvárósabb a Netflix őszi kínálatából

Néhány év várakozás után végre a landol a streaming platformon az alkotás.

Mila Kunis (Fekete hattyú, Jupiter felemelkedése, Rossz anyák) és Finn Wittrock (Amerikai Horror Sztori, Ratched, Egy falatnyi levegő, Hosszú hétvége) közös thrillerje talán az év egyik legvárósabb alkotása, ami a Netflixen fog debütálni. A Szerencse lánya c. film Jessica Knoll 2015-ös nagysikerű regényén alapszik.

A történetben megismerhetjük Ani FaNelli-t, aki egy írónő, akinek tökéletesen megkomponált New York-i élete teljesen felborul, amikor egy bűnügyi dokumentumfilm késztetésére szembenéz viszontagságos gimnáziumi múltjával.Ani múltja kimondhatatlan titkot rejt. Tizennégy évvel ezelőtt a Bradley középiskolában borzalmas dolog történt vele. Meggyalázták, megalázták, meghurcolták: A kis Ani aznap megsemmisült. Az erős TifAni lépett a helyébe, aki mindent meg akar kapni az élettől. Érdekesség, hogy a könyv szerzője elég nagy részt vett ki a film készítéséből, ugyanis személyes kötődése van a történethez. Nem csak a forgatókönyv írásában van benne a keze, hanem a forgatások során is nagyrészt jelen volt.

A mesteri színészek és a dolgozni vágyó írónő mellett az adaptációért felelős rendező nem más, mint Mike Baker, aki A szolgálólány meséje c. sorozatért is felel, így biztosan nem fog szerénykedni sokkoló jelenetekből.

A premier október 6-án esedékes, de az előzetes egyelőre kizárólag angol nyelven érhető el.