Drámai, hosszú előzetes érkezett Harry Styles My Policeman c. filmjéhez

Harry megállíthatatlan.

A napokban volt a világpremierje Harry Styles Nincs baj, drágám c. filmjének, most pedig a másik, My Policeman c. alkotásával borzolja a kedélyeket az Amazon Prime Video. A My Policeman három fiatal, a rendőr Tom (Harry Styles), a tanár Marion (Emma Corrin), és a múzeumi kurátor Patrick (David Dawson) életét mutatja be, és az ő érzelmekkel teli útjukat az 1950-es évek Egyesült Királyságában. Ahogy előre ugrunk az 1990-es évekbe, az idős Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee), és Patrick (Rupert Everett) még mindig tele vannak megbánásokkal a múlttal kapcsolatban, ám adódik egy új esélyük, hogy helyrehozzák az akkor elkövetett hibáikat.

Az elmúlt hetekben és hónapokban kaptunk néhány betekintő képet és egy betekintő videót is, most viszont az első, teljes, hosszú előzetest jelentette meg a Prime Video. A hazai platformon igaz egyelőre nem jelenik meg a film (ha megjelenne, frissítjük cikkünket), így nem olyan biztos, hogy hazánkban is, mint ahogy a világ többi részén is elérhető lesz november 4-től a film. Egyébként ha nem ismernétek a platformot, akkor mindenképp érdemes csekkolni, már csak a Nyár, amikor megszépültem, az Újságos lányok és a Cruel Summer miatt is érdemes átnézni a kínálatot.

A film egyébként Bethan Roberts regényén alapszik, a filmvásznon pedig a rendező Michael Grandage keltette életre a tiltott szerelemről szóló történetet.