3 év után visszatért Louisa Johnson!

Íme az Always Be There!

Louisa Johnson 2015-ben, csupán 17 évesen nyerte meg a brit X Factor 12. szériáját, ezt követően pedig olyan pop-mesterművekkel örvendeztetett meg minket, mint a Clean Badittel közös Tears, a So Good, a Best Behaviour, vagy éppen a YES. Az elmúlt évek során eléggé el volt tűnve, és a legutóbbi dalát majdnem három éve dobta piacra, most viszont megtört a jég. Az énekesnő Jonas Blue oldalán tért vissza az Always Be There című közösükkel.

A szerzemény egy könnyed és klubbarát EDM track, mely tökéletesen illik a nyár végéhez. Louisa Instagram oldalán elárulta, hogy a következő kislemezére szerencsére már nem kell éveket várni, hiszen tartogat még egyet s mást a tarsolyában.

Már évek óta nem adtam ki dalt, és nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, de köszönöm, hogy ilyen türelmesek voltatok velem, a sok szeretetet, és azt, hogy távolról támogattatok, amíg készen nem álltam. Szeretlek titeket, és nagyon remélem, hogy tetszeni fog, amit összehoztunk. Ez csak a kezdet, csodálatos zenével készülök nektek

– írta.