Nem engedték vetkőzni Ross Lynchet a Tengerparti Tini Mozi első részében

Szigorú szabályok között készült el az első rész.

2013-ra készült el a Tengerparti Tini Mozi, vagyis a Teen Beach Movie első része, melynek két főszereplője Ross Lynch és Maia Mitchell volt. A produkció még azon Disney korszakhoz volt köthető, amikor a cég rövidebb pórázra fogta arcait és tipikus, sokszor klisés történeteket hozott a televízióképernyőkre.

A napokban szerepelt a BuzzFeed egyik sorozatában, ahol „thirst tweeteket” olvasott fel hangosan – ez a koncepció annyit jelent, hogy a hírességeknek olyan tweeteket nyomtatnak ki, amelyek róla szólnak és valamilyen szinten erotikus töltetű, sokszor már nyálcsorgatós mondhatni. Nem csoda, hiszen napokkal ezelőtt elárasztották az internetet az alábbi fotók, ahol Ross a The Driver Era-s turnéjuk során elég sokat vetkőzik és mutogatja felsőtestét, amit annyira nem szokhattak még meg a rajongók.

A legviccesebb az egészben az, hogy nem engedték, hogy levegyem a pólómat az első részben. Rámadták ezt a sárga, mentős színt. És valami oknál fogva azt sem akarták, hogy megcsókoljuk egymást Maia-val… de megtettük.

Ross az első film forgatásakor mindössze 16 éves volt, így lehetséges, hogy a szabályok erre vonatkozóan nagyon szigorúak lehettek a Disney Csatornánál. Kollégái már idősebbek voltak: Maia 19 volt, míg Grace Phipps (Lea) 21, és Garrett Clayton, vagyis Tanner (akinek egyébként voltak félmeztelen jelenetei) 22 volt a megjelenéskor.