Így lép tovább egy fájdalmas szakítás után Ava Max

Íme a Million Dollar Baby!

Jövő januárban érkezik Ava Max második albuma, a Diamonds & Dancefloors, melyről most újabb ízelítőt kaptunk. A korong második kislemeze, a Million Dollar Baby egy részletét már hetekkel ezelőtt megismerhettük TikTokon, most pedig a teljes dal is megérkezett, méghozzá a hozzá készült kisfilmmel együtt.

Az énekesnő elmondása szerint a szerzeményt egy fájdalmas szakítás inspirálta:

Amikor ezt a dalt készítettem, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Egy fájdalmas szakításon voltam túl, és nagyon szomorú voltam. Azért adtam neki a Million Dollar Baby címet, hogy emlékeztessem magam arra, mennyit is érek, a szövegével pedig azt szerettem volna megmutatni, hogy bármin túl tudod tenni magad, és bármit elérhetsz, ha elég elszánt vagy hozzá. 

A dal sokaknak ismerős lehet, hiszen Ava LeAnn Rimes 2000-ben megjelent, Can’t Fight the Moonlight slágerét vette hozzá alapul, ami a Sakáltanya című film betétdala volt. 

A videóban a lemeze után elnevezett Diamonds & Dancefloors klubba lép be a barna hajú Ava, a klub színpadán pedig a szőke Ava lép fel éppen. Nem véletlen, hogy a hajszínével játszottak a kisfilmben, hiszen a szakítása hatására festette be a tincseit. A lengyel Glamournak árulta el, hogy a Maybe You’re the Problem megjelenésekor még együtt volt az exével, ezért ő a Million Dollar Baby-t tekinti az albuma hivatalos első kislemezének, mert egyszerűen nem szeretné, ha az exével indulna az új érája.

És hogy hogyan foglalná össze az agyagot?

Diamonds & Dancefloors egy összetört szív a táncparketten, de ennek ellenére tánc zene. Még a ballada is táncolható rajta, és egyáltalán nem lassú. Rengeteg táncra számítsatok!

A korong eredetileg októberben érkezett volna, azonban sajnálatos módon eltolták a megjelenést, így végül csak jövő január 27-én kerül a boltok polcaira.