Csillagot kap Avril Lavigne a hollywoodi hírességet sétányán

Idén 20 éves az énekesnő karrierje.

Kereken 20 éve jelent meg Avril Lavigne debütáló albuma, a Let Go, ez idő alatt pedig generációk szívébe lopta be magát a lázadó stílusával és a fülbemászó dalaival. Karrierje során eddig hét lemezt dobott piacra, megannyi slágerrel örvendeztette meg a rajongóit, tagadhatatlanul nagy hatással volt a modern popkultúrára, és valódi ikonná nőtte ki magát, így éppen itt az ideje, hogy megkapja a saját csillagát a hollywoodi hírességek sétányán.

Az énekesnő csillagáról augusztus 31-én hullik le a lepel, az átadáson pedig természetesen ő maga is jelen lesz. A NYLON magazinnak mesélt arról, milyen is volt eddig ez az év számára.

Csodálatos éven vagyok túl. Idén ünnepeltük a Let Go 20. évfordulóját, megjelent az új albumom, a Love Sux, és a hónap végén saját csillagot kapok a hollywoodi hírességek sétányán. Turnézni is indulok, és előadom a régi slágereimet is, amiket az emberek egy része most fedez csak fel, a másik fele pedig már velem együtt énekli őket, és az új dalokat is

– nyilatkozta.

Avril nem csak a zenével foglalatoskodik mostanában. A napokban dobta piacra a Killstarral közös ruhakollekcióját, és még egy filmen is dolgozik, ami az egyik legnagyobb slágere, a Sk8r Boi történetén alapszik majd. Elmondása szerint hálás azért, hogy ennyi év elteltével is kiélheti a kreativitásán több módon is.

Hatalmas áldás, hogy még mindig megvan a karrierem, dolgozhatok új zenén, a divat világában, filmeken, és még sok más dolgon. Mindig örömmel tölt el bármi, amiben kiélhetem a kreativitásomat. 

Az énekesnő egyébként jövő tavasszal érkezik Európába a turnéjával, és bár sajnos Budapest nem fért be a dátumok közé, Bécs igen. Az osztrák fővárosban április 27-én ad majd koncertet.