Így éli meg Lili Reinhart, hogy véget ér a Riverdale

Keserédes számára, hogy az utolsó évad érkezik.

Vészesen közeleg a Riverdale vége, ugyanis a következő, hetedik évad lesz az utolsó. A mai napig nagy népszerűségnek örvendő sorozat öt éve, 2017-ben indult útjára, ami azt is jelenti, hogy a szereplők az elmúlt több, mint fél évtizedüket együtt töltötték, ugyanis az év nagy részében forgatnak. Emiatt is legalább annyira nehéz a búcsú számukra, mint a rajongóknak, amiről a Betty-t alakító Lili Reinhart a Variety-nek mesélt.

A színésznő első körben azt emelte ki, hogy mennyire hiányozni fognak neki a színésztársai. 

Rengeteg érzelem kavarog bennem. A legjobb szó rá talán a keserédes, mert nyilván hiányozni fog az a csapat, akikkel a húszas éveim felét töltöttem. Soha többet nem fogunk együtt, egy sorozaton dolgozni, erre már ráeszméltem, és szerintem a többiek is, ami miatt nagyon szomorúak vagyunk

– kezdte.

Ennek ellenére egy izgalmas időszak áll előtte, hiszen a széria végével sokkal több ideje lesz arra, hogy más alkotásokban szerepeljen, és megmutassa, mire is képes még színészként.

Roppant szomorú nap lesz számomra, amikor tényleg véget ér, ugyanakkor rengeteg mindent köszönhetünk neki, és mindannyian készen állunk rá, hogy megmutassuk a világnak, mi minden is van még bennünk ezen kívül. Ilyen szempontból nagyon izgalmas, hogy mi vár még ránk. 

És hogy mi is az, ami vár rá? Elmondása szerint több projektje is csak arra vár, hogy megkezdődhessen a forgatás, azonban előtte még hátravannak a Riverdale befejező évadának munkálatai. 

Hihetetlenül várom már, hogy jövő nyáron, mikor véget ér a sorozat, elkezdhessem forgatni azokak a projekteket, amiken a produkciós cégemmel dolgozunk. De az utolsó évad munkálatainál szerintem mind úgy vagyunk vele, hogy ez az utolsó felvonás, tényleg adjunk bele apait-anyait, ünnepeljük egymást, és töltsünk annyi időt egymással, amennyit csak tudunk, mert utána már nem lesz rá lehetőségünk.

Lilinek egyébként múlt héten érkezett meg az első Netflixes filmje, a Nézz mindkét irányba!, melyben Natalie-t alakítja, akinek az élete az egyetem befejeztével két párhuzamos valósággá válik: az egyikben a szülővárosában marad, és várandós lesz, a másikban pedig Los Angeles-be költözik, hogy megvalósítsa az álmait.