© YG ENTERTAINMENT

Így robbant be a Blackpink visszatérése

Megérkezett a Pink Venom

Két év kihagyás után visszatért a Blackpink, méghozzá nem is akárhogyan. Vészesen közeleg a K-pop banda második albuma, a Born Pink, mely kevesebb, mint egy hónap múlva, szeptember 16-án jelenik meg, most pedig az első kislemez is megérkezett róla. A dal a Pink Venom címet kapta, és szokásukhoz híven pár rekordot fel is állítottak vele a lányok. 

A szerzeményt a hozzá készült kisfilmmel együtt dobták piacra, ami csupán 9 óra alatt érte el az 50 milliós megtekintést a YouTube-on, ezzel pedig az idei év legnézettebb klipje lett a megjelenést követő első 24 órában. 

A brit iTunes-on is sikerült egy rekordot felállítaniuk, ugyanis ők lettek az első női K-pop előadók, akiknek karrierjük során platform album listáján és kislemez listáján is egyaránt sikerült felcsúszniuk az első helyre.

A dal köré nem akármilyen promót raktak össze: világszerte 6 város nevezetességei borultak rózsaszínbe a megjelenést ünnepelve, köztük a New York-i Brooklyn híd, a szöuli N Szöul-torony, és a Japán fővárosában található Tokiói torony is.

Rosé egy megjelenésüket követően annyira elérzékenyült, hogy ismét találkozhatott a rajongóikkal, hogy el is sírta magát örömében.

A banda októberben világkörüli turnéra is indul az új koronggal. Európába decemberben érkeznek meg, és olyan városokban lépnek majd fel, mint Köln, Párizs, Barcelona, Berlin, és Amszterdam.