Visszahozta a 2000-es pop-punkot Demi Lovato

Az amerikai énekes, Demi Lovato készített már világsikerű balladát (Skyscraper), fülbemászó slágert (Sorry Not Sorry) és lmbtq-himnuszt is (Cool For The Summer) – legújabb lemezén pedig újra a rock és a poppunk dominál. 

Ennek az albumnak az elkészítése közben tudtam leginkább kiteljesedni: hálás vagyok a rajongóimnak és a közreműködőknek, hogy végigkísértek ezen az úton. Sosem voltam még biztosabb sem magamban, sem pedig a zenémben, ez pedig szerintem érződik a lemezen is. Köszönöm mindenkinek, akik már a legelejétől támogatnak, és azoknak is, akik csak nemrég ismerkedtek meg a dalaimmal. Ez a korong nektek szól

– mondja Demi. 

HOLY FVCK-ról három dal jelent meg előfutárként: a Skin of My Teeth, a Substance és a 29, amelyek a többihez hasonlóan mind erősen önéletrajzi ihletésűek. A lemezen feltűnik egyébként YUNGBLUDRoyal & The Serpent és a Dead Sara is. 

A Grammy-jelölt énekes-dalszerző, színész, jogvédő és New York Times-bestseller író dalait 30 milliárdnál is többször hallgatták meg világszerte; túl van több telt házas turnén és fellépett a Super Bowlon is. Hét korábbi stúdióalbumának mindegyike a Billboard 200-as listájának top 5-jében debütált. 

Demi Lovato különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy saját fejlődését megmutassa rajongóinak és közönségének, beleértve a hullámvölgyeket és azokat a szituációkat is, amelyekben különösen sebezhető. Többek között erről szól a róla készült két, brutálisan őszinte dokumentumfilm is, a 2017-es Simply Complicated és a 2021-es Dancing with the Devil – utóbbi a hasonló című albumával együtt jelent meg. Demi egyébként a Global Citizen program nagyköveteként hirdeti a mentális egészség megőrzésének fontosságát, különös figyelmet fordítva azokra a társadalmi csoportokra, amelyeket ezek a problémák hatványozottan érintenek.