Az Ed Sherannel turnézó Maisie Peters másik oldalát is bemutatja

A varázslatos énekesnő/dalszerző, Maisie Peters eddigi legsebezhetőbb balladájával, a „Good Enough”-val jelentkezik, amelynek társírója és producere a Grammy-díjas Dan Nigro (korábbna készített dalt Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Caroline Polachek részére). A szám egy nyers és bensőséges videóklip kíséretében  érkezik, Nic Minns rendezésében.

„A „Good Enough” egy olyan felvétel, amely nagyon fontos számomra” – mondja Maisie„2020 januárjában írtam Dannel, és tisztán emlékszem, hogy úgy gondoltam, hogy nagyon különleges. A világjárvány és egy csomó egyéb dolog miatt a számról megfeledkeztünk, más dolgok mögé rejtőzött. Aztán nemrég ismét meglobogtatta magát. Az élet vicces módon visszaküldte nekem, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Tudtam, hogy akkor kell kiadnom, amikor annyira közelinek érzem, mintha tegnap írtam volna. Ez egy univerzális érzés, de egyben a legmagányosabb a világon, és remélem, hogy más emberek számára is ilyen különleges lehet.”

„Good Enough” mindössze két héttel a hatalmas pop-rock dobás, a „Blonde” után érkezik. A megjelenéskor Maisie elmagyarázta, hogy: „A „Blonde” és a „Good Enough” testvérek számomra – művészi alkotásom két különböző oldalát képviselik, és bizonyos értelemben magamat is. Egyik nem létezhetne a másik nélkül, és szeretem azt gondolni, hogy a bemutatókon az emberek ugyanolyan hangosan sikoltoznak majd mindkettőre. Elsősorban dalszerző vagyok, és mindkét szerzemény megírása alapvető, megváltoztató pillanat volt az életemben – helyesnek tűnt, hogy karöltve jelennek meg.”

Maisie karrierje nyílegyenesen ível felfelé: önálló koncertjei mellett jelenleg Ed Sheeran-nel turnézik és folyamatosan dolgozik újdonságain.