Egy filmben Kit Connor és a PLL: Eredendő bűn sztárja

A fiúknak, akiket valaha szerettem készítője által.

Kit Connor neve ismerős lehet sokak számára, ugyanis óriási bombaként robbant be a Fülig beléd zúgtam, vagyis a Heartstopper hazánkban is a Netflixen. Maia Reficco neve pedig azoknak derenghet, akiket beszippantott A Hazug csajok társasága: Eredendő bűn c. Pretty Little Liars horror spin off az HBO Maxen.

A két sztár Laura Taylor Namey regényén alapuló A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow c. adaptációban kapott főszerepet, Kate del Castillo mellett. Igaz, azt még nem erősítették meg, hogy ki melyik szerepet kapta meg, valószínűsíthető a történet rövid leírásából, hogy Maia Lila szerepét öltheti magára, Kate a nagynénjét alakítja majd, míg Kit egy brit tea bolti eladót hoz majd a képernyőkre.

A film, mint ahogy a regény is, Lila Reyes szívhez szóló történetét mutatja be. Nagyanyja elvesztése után Lila otthagyja eddigi kényelmes életét nénikéje kubai pékségében Miamiban, hogy a nyarat a londoni Winchesterben lévő nagynénje fogadójában főzve töltse. Ott szeret bele a hangulatos brit vidékbe, főzésbe és egy bájos brit teabolt-eladóba… Végül az ételt használja fel két kultúra áthidalására és szívének meggyógyítására.