Ariana Grande-t hibáztatja az iCarly sztárja félresikerült élete miatt

Féltékeny és mérges az énekesnőre.

Jennette McCurdy elárulta, miért nem szerette Ariana Grande-t az I’m Glad My Mom Died c. szívszorító és nyers memoárjában. Jennette és Ariana az iCarly és a V, mint Viktória spin-offjában a Sam & Cat-ben szerepeltek együtt. Igaz, a sorozat csak egy évadot élt meg, Jennette most mesélt egy kicsit arról, mennyire toxikusnak tartotta Ariana-t és a közösséget. Azt is elmondta, hogy a Nickelodeon csatorna 300 ezer dollárt, vagyis 115 millió forintot ajánlott neki azért, ha elhallgatja negatív tapasztalatait és élményeit a csatornával kapcsolatban.

Ezt nem tette meg, sőt, inkább kitálalt arról, hogy mennyire másodszereplőnek érezte magát, illetve azt is elmondta, hogy féltékeny volt Grande sikereire és magára az énekesnőre is.

Garbage Grove-ban (Garden Grov gúnyneve) nőttem fel egy átkozott szeméttelepen egy rákos anyukával, aki állandóan sírt, hogy nem engedheti meg magának a lakbért és a közüzemi számlákat. Ariana a floridai Boca Ratonban nőtt fel, egy hihetetlenül gazdag, idilli városban, egészséges anyával. aki megvehetett neki, amit csak akar.

Jennette elárulta azt is, hogy sok lehetőségről kellett lemondania a shown kívül, miközben azt látta, hogy Ariana nyugodtan kihagyhat Sam & Cat-es forgatási napokat a zenéje miatt.

Szóval el kell utasítanom a filmeket, amíg Ariana a Billboard Music Awards-on énekelget? Bassza meg. Mérges vagyok. Igen, mérges vagyok rá. Féltékeny vagyok.

Azt is megtudtuk, hogy nagyon sajnálja, hogy az életét Arianaéhoz hasonlította sokáig, de úgy gondolja, hogy ez rendben volt abban az élethelyzetben.

Folyamatosan ugyanabban a környezetben voltam, mint ő, és nem titkolta a sikereit. Nem kedveltem őt. Nem tudtam kedvelni őt. Valahányszor valami izgalmas történt vele, úgy éreztem, megfosztott attól, hogy én magam is átéljem ezt az élményt.