A Måneskin és Jack Harlow is lemondta a koncertjeit a VMA miatt, a rajongók kiakadtak

Nincsenek elragadtatva a hír hallatán a fanok.

Normális esetben valószínűleg velük együtt örülnének a rajongóik, hogy kedvenceik is fellépnek az idei MTV VMA-n, azonban ez a Måneskin és Jack Harlow esetében ez most nem így alakult. A két előadó ugyanis már be volt jelentve arra a hétvégére egy fesztiválra, ahol felléptek volna, mégpedig az angliai Reading & Leeds-re, de mivel a gála az USA-ban, egészen pontosan New Jersey-ben lesz, így nem tudnak mindkét eseményen részt venni. Mindketten az MTV ikonikus díjátadóját választották, emiatt pedig lemondták a hónapokkal ezelőtt meghirdetett a koncertjeiket, melyek kevesebb, mint két hét múlva lettek volna.

A hírt a fesztivál osztotta meg a közösségi oldalain, méghozzá egy kissé passzív agresszív szöveggel:

Sajnálattal halljuk, hogy Jack Harlow és a Måneskin úgy döntöttek, hogy inkább egy díjátadón lépnek fel, ami ugyanazon a hétvégén van, mint amikorra már elígérkeztek a Reading & Leeds-re. Dolgozunk rajta, hogy izgalmas előadókat hozzunk helyettük 

– írták.

A rajongók abszolút nem voltak elragadtatva a hír hallatán, és sokan úgy vélik, ezzel őket hagyták cserben, hiszen sokan már jópár hónapja megvették a jegyeiket, hogy élőben láthassák kedvenceiket. A fanok a közösségi oldalaikon fejezték ki a csalódottságukat:

Bassza meg a Måneskin és Jack Harlow is

Felcsesz, hogy a Måneskin és Jack Harlow egy szar amerikai díjátadó miatt mondták le a koncertjeiket, ez kibaszottul nem professzionális viselkedés tőlük

Elég szarfejség tőlük, hogy ennyire utolsó pillanatban mondják le a fellépéseiket 

Persze azért vannak olyanok is, akik megértik a döntést, hiszen egy VMA fellépés nagyban segítheti az előadók karrierjét – mégiscsak az egyik legikonikusabb zenei díjátadóról van szó.

Ennek ellenére a fesztivál közönsége még így is egy nagyon erős line-upot kap, hiszen fellép a rendezvényen többek között az Arctic Monkeys, Halsey, Megan Thee Stallion, a Bring Me The Horizon, és a Bastille is.

A VMA-re egyébként a Måneskin és Jack Harlow mellett még két új fellépőt jelentettek be, mégpedig a nagy visszatérésükre készülő Blackpinket, és Lizzo-t, akinek nemrég érkezett meg legújabb albuma. Színpadra lép még az est folyamán Anitta, J Balvin, Marshmello, Khladi, a Panic! At The Disco, Kane Brown, és Nicki Minaj is, akit életműdíjjal is jutalmaznak

A jelöltek teljes listáját itt találjátok, a show pedig magyar idő szerint augusztus 29-én, hajnali kettőkor veszi kezdetét.