Egy hajszálon múlt, hogy ne Zendaya kapja meg Rue szerepét az Eufóriában

Más színészt akartak, hogy Rue bőrébe bújjon.

A 2 lélegzetelállító és szinte tökéletes évad után nehéz lenne elképzelni, hogy ne Zendaya alakítsa Rue-t az Eufóriában, nem? Nos, ez viszont majdnem megtörtént, ugyanis eredetileg másnak szánták ezt a szerepet.

A Variety-nek mesélt Jennifer Venditti, aki a szereplők castingolásáért felelős, arról, hogy közel voltak ahhoz, hogy egy teljesen kezdő, ismeretlen színésznő keltse életre Rue Bennett karakterét a sorozatban, ugyanis ő hasonló élményeket élt meg a drogokkal, mint a főszereplő, így kézenfekvőnek találták volna azt, ha vele indítják útjára a sorozatot.

Volt egy fiatal nő, akit a csapatom egy utcai felderítés során talált meg, aki varázslatos ember volt, és hasonló utat élt át, mint Rue, csak sikerült leküzdenie problémáit.

De sajnos (vagy sem), úgy érezték a készítők, hogy a színésznő nem fogja bírni a stresszt, amit a sorozat magával fog vonzani, így úgy döntöttek, hogy Zendaya lesz a tökéletes befutó.

Mindannyian szerettük őt, végiggondoltuk, nem tudtuk, hogy képes lesz-e kezelni a helyzetet, és mire lesz szüksége álloképesség szempontjából.