Ezért nem fog Calvin Harris többet Dua Lipával dolgozni

A Szigeten is a két előadó közöse aratta a legnagyobb sikert.

Calvin Harris és Dua Lipa 2018-ban dobta piacra első közös dalát, ami nem más volt, mint a One Kiss, és hatalmas sikereket értek el vele. Több tucat ország, köztük hazánk slágerlistáinak is az élén landolt, és mindkét előadónak a legnépszerűbb dalai között szerepel. Idén meg is érkezett a folytatás, a Potion, melyhez a páros Young Thuggal egészült ki, és a DJ legújabb albumán kapott helyet. Hogy számíthatunk-e a jövőben még közös dalra Duától és Calvintől? A válasz nem.

A DJ nemrég a BBC Radio 2 vendége volt, ahol elárulta, hogy normális esetben más a második kollabot sem csinálta volna meg.

Úgy érzem, a szabály az, hogy egy emberrel csak egy kollabot készítünk. Igazából normális esetben már a másodikat sem csináltam volna meg, egy harmadikkal pedig valószínűleg már túltolnánk. De Dua egyszerűen zseniális popsztár

– nyilatkozta.

Hozzátette, hogy eddigi karrierje során ezelőtt csupán egyetlen egy emberrel állt össze kétszer, aki nem más, Florence Welch – először a Spectrum (Say My Name) remixén dolgoztak együtt, majd a Sweet Nothing című közösükön.

Duát idén a magyar fanok élőben is elcsíphették a Szigeten, hiszen ő volt a nyitónap fő fellépője, és egy vérprofi koncertet villantott a 95 ezres tömegnek, aki körében egyébként a One Kiss aratta a legnagyobb sikert. Mi több, Calvin is fellép a fesztiválon, méghozzá augusztus 13-án, szombaton.