Első európai koncertjét adta a Szigeten Role Model

Nagy tömeg gyűlt össze a FreeDome színpadnál.

Érdemes nem csak a nagyszínpad produkcióit végignézni a Sziget Fesztiválon, ugyanis hihetetlen eldugott kincseket találhatunk egy-egy kisebb színpadon is. Ez idén is így van: hiába vitte el az első estét Dua Lipa, hiába az egyik legjobban várt koncert Justin Bieberé, hiába gyűlt össze óriási tömeg a Bastille csütörtöki koncertjén, mégis van valami abban, amikor csak pár száz, esetenként 1-2 ezer emberrel együtt bulizhatunk.

Ilyen koncert volt tegnap például Role Model is a Szigeten, ahol a koncert kezdésekor könnyen a második sorba lehetett sétálni, míg a rövidke, de annál tartalmasabb koncert közben azért sokan lettünk és félig biztosan megtelt a régi A38, ami mára FreeDome néven fut.

Az amerikai Tucker Pillsbury, vagy ahogy mindenki ismeri Role Model elmondása szerint első alkalommal lépett színpadra a (neki) tengerentúlon, vagyis első európai koncertje volt a magyar buli, melyet biztosan sokáig a szívébe fog zárni. Már a nyitó, if jesus saves, she’s my type alatt látni lehetett az énekesen, hogy mennyire le van döbbenve a megjelentek létszámán, ennek pedig később hangot is adott, ahol elmondta, hogy azt hitte maximum 2-3 ember fog lézengeni a színpad előtt és azt sem értette igazából, hogy miért ezt a színpadot kapta meg, de nagyon tetszik neki a szeretet, amit a közönségtől kapott.

Ezt pedig a koncert végén egy atom pacsizással köszönte meg, ahol jól megénekeltette még a közönséget pluszban. A szerencsések még a koncert után tudtak is pár szót váltani vele, mivel odajött a kordonhoz rajongóihoz.