Összeházasodott Rita Ora és Taika Waititi

Sok boldogságot a párnak!

Rita Ora-ról és a rendező Taika Waititi-ről nagyjából másfél éve röppentek fel az első találgatások, miszerint egy párt alkotnak, most pedig úgy néz ki, nemcsak, hogy együtt vannak, de már össze is házasodtak! Több brit lap is beszámolt a hírről: a forrásaik szerint a páros Londonban, egy szűkkörű ceremónia keretein belül mondta ki a boldogító igent, kevesebb, mint két hónappal a lánykérés után. Mi több, az énekesnő fel is vette újdonsült férje nevét, így a vezetékneve hivatalosan már Ora-Waititi.

Természetesen tervben van nekik egy nagy lagzi is, melyen az összes barátjukkal és családtagjukkal együtt ünnepelhetnek, de valószínűleg erről sem fognak sok részletet megosztani, ugyanis nem szeretnék a magánéletüket nagy dobra verni.

Annyi biztos viszont, hogy a páros az elmúlt évben minden alkalmat megragadott arra, hogy együtt mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. 2021. áprilisában bukkant fel először Taika az énekesnő Instagram oldalán, ahol Rita már a szeretteként hivatkozott rá, majd kicsit több, mint egy héttel később az első nyilvános megjelenésüket is megejtették az ausztrál RuPaul’s Drag Race premierjén, innentől pedig nem volt megállás.

Tavaly augusztus óta számos díjátadón, premieren, és eseményen vonultak együtt a vörös szőnyegen, többek között a novemberben Budapesten tartott MTV EMA-n is, ahol a rendező boldogan öltötte magára Rita személyes fotósának a szerepét, serényen igazgatta a díva ruháját, a gálát pedig kéz a kézben nézték végig.

Annak ellenére azonban, hogy előszeretettel jelennek meg közösen nyilvánosan, és rettentően édes Instagram leírásokat tudnak írni egymásról, nem igazán beszélnek a kapcsolatukról. Az énekesnő tavaly szeptemberben az ausztrál Vogue kérdésére csupán annyit felelt:

Most nagyon jó helyen vagyok az életemben, és erről csak ennyit fogok mondani.

Gratulálunk a párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!