Low-ra pattant Sisi, hogy elrappelje új dalát

Merész, eltökélt és egy olyan hazai hiphop-jelenség, Sisi akire egyre többen kapják fel fejüket – először a TikTokon terjedt el neve felvételeivel, amikben egyedi humora, és életfelfogása hamar mások számára is megmutatkozott, s ma már közel 44 ezer stabil követő várja az extravagáns lány tartalmait.

Sok kettős érzés kavarog főleg manapság az emberben, sok stressz vesz minket körül, de a nap végén mindenki csak érvényesülni akar, kifejezni és jól érezni magát.

Sisi eddig két szerzeményt adott ki Kezeketfel és Yalla címmel, utóbbit több mint 30 ezerszer streamelték már egész rövid időn belül a kéthónapos Spotify-jelenléte alatt – és amikor azt gondolná az ember, hogy a műfajban nem tud már újat mutatni, Sisi szó szerint és képletesen is meglovagolja az alkalmat, hogy egy új felvételével megcáfolja a feltételezést.

A MagasLow-ban a zseniális angol-magyar szójátékokon túl komolyabb rétegeket is megtalálunk Sisi görbe tükrén keresztül, ami minden ízben visszaköszön a rapper/dalszerző videóklipjében is: 

Azt vallom, hogy ami az írás, a felvétel, és a klipforgatás pillanatában jelen van, érezhető lesz a trackben is, és ez eddig talán a „MagasLow”-nál a legkivehetőbb. Sok kettős érzés kavarog főleg manapság az emberben, sok stressz vesz minket körül, de a nap végén mindenki csak érvényesülni akar, kifejezni és jól érezni magát. Nekem a fő célom, hogy minden dalommal egy életérzést adhassak át, sokszor ezért egy-egy soromat végtelenféleképpen lehet értelmezni, bár szerintem ez így jó. Mindenki kiveheti belőle azt, amivel a legjobban tud azonosulni, felfedezheti a viccek mögött húzódó nagyon is komoly jelentéstartalmakat és remélhetőleg mozoghat is rá egyet. A lényeg az volt, hogy inspiráló legyen

– osztja meg Sisi.

A zenés videóba és zeneszámba, akárcsak korábbi kiadványaiba itt is belecsempészett Sisi egy kis keleti kultúrát, ami már jó ideje része identitásának.

A „Magaslow” premierrel egy időben egy online nyereményjáték indul, amely során a limitált számú Dedikálow kártya valamelyikét elnyerhetik a résztvevők