Justin Bieber bocsánatot kért, amiért beszólt valakinek Instagramon

Rosszul érezte magát az énekes a bunkó megjegyzése miatt.

Valószínűleg már mindannyiunkkal megesett, hogy szembe jött velünk a közösségi médiában egy ismeretlen posztja, aminek a tartalmával nem értettünk egyet. Azt is tudjuk, hogy ha egy ártalmatlan dologról van szó, a legjobb ilyenkor figyelmen kívül hagyni a bejegyzést és szimplán tovább görgetni, azonban olykor-olykor megesik, hogy késztetést érzünk arra, hogy kéretlen megjegyzéseket tegyünk komment formájában, ez alól pedig még Justin Bieber sem kivétel.

Az énekes egy idegen srác Instagram posztja alá írta nemrég, hogy „szomorú életed lehet”, de annyira rosszul érezte magát utána, hogy nyilvánosan bocsánatot kért tőle a történetében, természetesen úgy, hogy sem a férfi felhasználónevét, sem pedig a bejegyzését nem osztotta meg a 253 millió követőjével.

Valami oknál fogva azt írtam egy srác posztja alá, hogy „szomorú életed lehet”, mert valami olyat csinált, ami szerintem hülyeség. Nem tudom, miért éreztem úgy, hogy ezt le kell írnom neki. Ha az, amit csinált, őt boldoggá tette, ki vagyok én, hogy megszóljam érte? Egész nap ezen rágódtam, remélem, nem bántottam meg az érzéseit. A srácnak, akinek írtam: sajnálom

– írta.

Az online bullying soha nem oké, és nem tudhatjuk, milyen érzéseket vált ki egy-egy bunkó komment abból, aki felé célozzuk azokat. Ennek fényében nagyon helyesen tette Justin, hogy beismerte a hibáját, és nyilvánosan felhívta a követői figyelmét arra, hogy ne csináljunk ilyet.

És ha már a bocsánatkéréseknél tartunk: augusztus 12-én karrierje során először koncertezik Magyarországon az énekes, méghozzá a Szigeten, ahol biztosan felcsendül a Sorry című slágere is. Még mindig nem késő beszerezni a fesztiválra a jegyed vagy bérleted, amit ide kattintva tehetsz meg.