Logan Lermant nem is keresték a Percy Jackson sorozat miatt

Nem úgy tűnik, hogy szereplne a sorozatban.

Úgy tűnik, nem Logan Lermanon múlott, hogy legyen akár egy rövid cameo szerepe a Percy Jackson sorozatban. A Disney+-ra érkező alkotáshoz állítása szerint fel sem keresték, de szerinte minden a legnagyobb rendben van.

A napokban faggatták a színészt A gyilkos járat c. filmjének premierjén (melyben egyébként Joey King, Bad Bunny, Brad Pitt és Sandra Bullock is főszereplő) arról, hogy mekkora esélye lehet annak, hogy akár csak pár percre is, de újra Percy bőrébe bújjon.

Izgatottan várom, kíváncsi vagyok. Minden, amit eddig láttam, a casting és az irány, ami fele mennek, nagyon boldoggá tesz. Örülök, hogy a rajongók és egy új generáció is nézni fogja.

Majd miután elárulta, mennyire várja, jött a feketeleves. A színészt fel sem keresték a készítők, így szinte biztos, hogy nem is lesz köze a sorozathoz a jövőben sem.

Érdekes kérdés, mert benne lehetnék? Persze. De nem vagyok. Nem leszek benne. Sok dolgon múlik egy ilyen, például a forgatókönyv és a szerep minőségén. De velem nem beszéltek erről, szóval szerintem nem is szeretnék, ha benne lennék. Valószínűleg már hallottam volna róla egysmást. De igazából, kit érdekel? Csodás, hogy forgatnak és nagyon várom.