Gyerekkori énjének szól Lauv második albuma

Megérkezett az All 4 Nothing!

Lauv 2017-ben robbant be a köztudatba I Like Me Better című slágerének köszönhetően, majd három évre rá kiadta a debütáló albumát, a How I’m Feeling-et. Akkoriban igazából nem is akart lemezt készíteni, hiszen elmondása szerint mentálisan nem érezte túl jól magát, és már kissé ki is volt égve a nyomás miatt, amit a zeneipar helyezett rá. Második korongjának azonban teljesen tudatosan feküdt neki, és egy különleges módszert alkalmazott a dalszerzéshez, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

Az All 4 Nothing című korongon 13 szerzemény kapott helyet, melyek nagy részét úgy írta meg, hogy beállt a mikrofon elé, és gondolkodás nélkül elénekelte azt, ami éppen a fejében járt. Tulajdonképpen freestyle-nak indultak a dalok, és ezekből állt össze az anyag.

Elkezdtem stúdióba járni, és egy teljesen más módszerrel dalokat írni, mint addig. Csak az elmém vezételt, úgy érzem, egyáltalán nem is gondolkoztam. Nagyon megfogott ez a folyamat, hogy ennyire bíztam magamban, ennek köszönhetően pedig az önbizalmam is növekedett

– mesélte az American Songwriternek.

Ennek a folyamatnak az eredménye, hogy az énekes visszaemlékezett, milyen is volt gyereknek lenni, és mennyire szabadnak érezte magát akkoriban. Ezt az érzést szerette volna átadni a hallgatóinak, eközben pedig a gyerekkori önmagát is jobban megismerte, és segített neki feldolgozni azokat a traumákat, amik akkor érték.

Ki voltam akkoriban? Miben vagyok most más? Hogy szerezhetem vissza az akkori önmagam elveszett részeit? Milyen múltbéli sebeket kell még begyógyítanom, hogy még magabiztosabb lehessek?

– ezek a kérdések foglalkoztatták az album készítése közben a leginkább.

Az All 4 Nothing első kislemeze, a 26 januárban jelent meg, ezt pedig a címadó dal követte áprilisban. Az egyik legkiemelkedőbb szerzemény róla, a Kids Are Born Stars június végén látott napvilágot, a teljes anyag megjelenésével együtt pedig a Stanger kapott kiemelt figyelmet, na meg persze egy klipet is.