A ‘80-as évek népszerű filmjét alkotná újra Selena Gomez 

A mozivásznon láthatjuk majd az énekes-színésznőt?

Selena Gomez a közelmúltban már többször kijelentette, hogy szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a színészi karrierjére, az ígéretét pedig be is váltotta. A Disney+-on jelenleg is fut a Gyilkos a házban című sorozatának második évada, melynek amellett, hogy az egyik főszereplőt alakítja benne, a produceri munkálatait is ellátja, és több filmje is függőben van. Most egy újabb csatlakozhat a listához, mégpedig a ‘80-as évek egyik népszerű alkotása, a Dolgozó lány újragondolt változata. 

A Deadline Hollywood hozta le elsőként a hírt, miszerint az énekes-színésznő újraalkotná a több, mint három évtizede megjelent filmet, és ő lenne a producere, de arról egyelőre nincs hír, hogy szerepelne-e benne. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, és már a végső szakaszban vannak. Annyi biztos, hogyha összejön a projekt, Ilana Pena írja majd a forgatókönyvet, aki a Disney+-on futó Egy leendő elnök naplója című sorozatért is felelős, a szereplőkről azonban még semmi hír nincs.

Az eredeti film 1988-ban került a mozikba Harrison FordSigourney Weaver, illetve Melanie Griffith főszereplésével, és hatalmas sikert aratott: nem kevesebb, mint hat Oscar jelölést sikerült bezsebelnie. A történet középpontjában egy 30-as éveiben járó, ambíciózus, Staten Island-i titkárnő áll, aki ellátja a főnöke feladatait, amíg az törött lábbal fekszik otthon. A nő a munka mellett esti üzleti iskolába jár, melynek köszönhetően érti a dolgát, és a főnöke távollétében elő is rukkol egy igencsak jövedelmező ötlettel, a férfi azonban mindent megtesz, hogy a sajátjaként állítsa be azt.

A filmet egyébként már egyszer megpróbálták újraalkotni 1990-ben, két évvel a megjelenése után, sorozatként, Sandra Bullock-kal a főszerepben, azonban az akkora bukás volt, hogy még a teljes első évadot sem mutatták be. A 12 leforgatott epizódból csupán nyolc került képernyőre, ezután pedig el is kaszálták a szériát.