Papírhiány miatt nem tudja kiadni önéletrajzi könyvét Britney Spears

Csúszik a várva várt könyv megjelenése.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, önéletrajzi könyvet írt Britney Spears, melyben kendőzetlenül mesél a karrierjéről, a magánéletéről, a családjáról és természetesen kitér majd a 13 évig tartó gyámságára is, ami tavaly szűnt meg, és a mai napig számos titok övezi. A hírek szerint az énekesnő már be is fejezte a várva várt memoárt, és eredetileg jövő januárban jelent volna meg, ám akadt egy kis bökkenő…

A könyveket nem tudják a tervezett időre legyártani, mert hiány van a papírból. Mi több, egyelőre azt sem tudják, hogy mikorra oldódik meg a helyzet, így jelenleg a levegőben lóg a projekt megjelenési dátum nélkül. 

Az amerikai Publishers Weekly magazin év elején közölt egy jelentést a papírhiánnyal kapcsolatban, mely szerint részben amiatt áll fent ez a helyzet, mert a vírusjárvány ideje alatt jóval megnövekedett az online könyvrendelések száma, így az elmúlt években a megszokottnál nagyobb igényt kellett kiszolgálniuk a nyomdáknak. Egy másik okra is felhívták a figyelmet, ez pedig az, hogy a közelmúltban rengetegen mondtak fel a papírgyárakban, így a legtöbb helyen munkaerőhiány van.

A memoár a Simon & Schuster gondozásában jelenik majd meg, akik nem kevesebb, mint 15 millió dollárt, átszámolva több, mint 4,7 milliárd forintot ajánlottak az énekesnőnek érte, ezzel pedig Obamáék után övé lett a legjövedelmezőbb ajánlat, amit önéletrajzi könyvért valaha is kaptak.

Britney visszatérése egyébként már a nyakunkon van, ugyanis most augusztusban érkezik a legújabb dala. A kislemezhez Elton Johnnal állt össze, és az énekes Tiny Dancer című klasszikusának felturbózott, duett verzióját dobják majd piacra. A pontos megjelenési dátumról egyelőre nem hullott le a lepel, de az énekesnő híres barátnője, Paris Hilton a napokban azt nyilatkozta, hogy ő már hallotta a dalt, és egyszerűen lenyűzödő lett.