Egy rajongó betört Daniel Seavey házába, felvette a ruháit és az ágyában aludt

Az énekes el fog költözni a történtek miatt.

Kellemetlen meglepetésben volt része Daniel Seavey-nek, amikor múlt hét csütörtökön ránézett a háza biztonsági kameráinak felvételére. A Why Don’t We énekese ugyanis azt látta, hogy egy ismeretlen nő turkál a konyhaszekrényeiben, miközben ő nem volt otthon. A 23 éves rajongó előző este tört be a sztár Los Angeles-i otthonába, a kamerák felvételei az esetről pedig a TMZ birtokába kerültek

A zaklató először csak virágokkal a kezében álldogált Daniel ajtaja előtt, arra várva, hogy találkozzon vele, ám később feltűnt neki, hogy senki nincs a házban. Ekkor fogta magát, és bemászott az egyik nyitva lévő ablakon. Amikor már bent volt, elkezdett az énekes szekrényében turkálni, felvette az egyik pulcsiját, befeküdt az ágyába, és elaludt.

Következő nap reggel, amikor felkelt, a konyhában nézett szét, miközben Adele Can I Get It című dalát hallgatta. Ekkor látta meg az énekes, hogy valaki van az otthonában, és azonnal hívta a rendőrséget. Le is tartóztatták a nőt, aki nem meglepő módon nem volt mentálisan stabil állapotban.

Elmondása szerint nemrég vette észre Daniel karján azt a tetoválást, amin egy ember mászik be egy abkalon, és ez a minta inspiálta a kéretlen látogatását. Hozzátette, hogy az énekessel összetartoznak.

A sztár Twitter oldalán reagált az esetre, ahol azt írta, hogy nem érzi magát biztonságban, és el fog költözni a házból:

Féltem a biztonságomat, és azonnal el fogok költözni. Feljelentést is teszek. Jelenleg nem tartózkodom LA-ben, és biztonságban vagyok, de félek, egy távolságtartási végzés nem lesz elég ahhoz, hogy megvédjen engem, a családomat, és a barátaimat.