Közeleg Britney Spears visszatérése Elton Johnnal kiegészülve?

Egy bennfentes szerint érkezik a két sztár duettje!

Utoljára két éve hallhattunk új zenét Britney Spears-től, mikor is piacra dobta legutóbbi albuma, a 2016-os Glory bakelit verzióját, melyet két addig nem hallott dallal, köztük egy Backstreet Boys kollabbal egészített ki, most viszont úgy néz ki, megtörik a jég, és hamarosan visszatér a pophercegnő, méghozzá nem is akárhogyan. A Page Six információi szerint Elton Johnnal karöltve lép újra a reflektorfénybe az énekesnő, ugyanis a legendás énekes Tiny Dancer című slágerének újragondolt verzióját készülnek piacra dobni.

A lap egy bennfentestől tudta meg, hogy a két sztár múlt héten, titokban vonult stúdióba Beverly Hills-ben a producer Andrew Watt-tal, aki olyan előadókkal dolgozott már, mint Justin Bieber vagy éppen Miley Cyrus, tavaly pedig ő vihette haza az év producerének járó szobrocskát a Grammy-díjátadón.

Az egész Elton ötlete volt, Britney pedig hatalmas rajongója. A Tiny Dancer remix változatát énekelték fel duettként, és egyszerűen lenyűgöző lett. Már le is játszották pár embernek a kiadójuknál, és mindenki teljesen odáig van érte. Azt mondják, ez lesz a nyár dala

– árulta el a bennfentes.

És hogy a nagyközönség mikor hallhatja a dalt? A pletykák szerint nemsokára, ugyanis állítólag idén augusztusban tervezik kiadni.

Természetesen egyelőre nem hivatalos a dolog, hiszem sem Britney, sem Elton nem erősítették meg, az énekesnő újdonsült férje, Sam Asghari viszont kedvelte Instagramon a Page Six erről szóló bejegyzését, ami arra enged következtetni, hogy nem csak légből kapott pletykáról van szó.

A Tiny Dancer több, mint 50 éve, 1971-ben jelent meg, és a zenészlegenda egyik legismertebb dalaként tartják számon.

Britney egyébként kicsit több, mint egy hete, július 16-án megosztott egy videót az Instagram oldalán, melyben a …Baby One More Time című slágerét énekli, és a leírásban ezt írta:

Nagyon-nagyon régóta nem eresztettem ki a hangom… talán túl régóta.

Vajon ezzel már a visszatérésére utalt? Hamarosan megtudjuk.