© Campus Fesztivál

Tökéletesen énekel és táncol, óriási showt nyomott le Zara Larsson a Campuson

Az év egyik legnagyobb buliját csinálta a svéd énekesnő.

Valószínűleg évekig emlegetni fogja még a magyar közönség Zara Larsson pénteki, vagyis tegnap esti koncertjét a Debrecenben található Nagyerdő területén, a Campus Fesztivál keretein belül. Nem kétség, hogy ezt a koncertet vártuk mi is a legjobban, és a maga nettó 1 órájával talán az egyik legjobb koncertet sikerült villantania a svéd énekesnőnek.

Nagy kérdés volt Larsson érkezése a szervezők szerint is, ugyanis nagyon kiszámolva, a koncert napján, körülbelül délután 5 órakor érkezett meg a városba, koncertje pedig 10:00-kor kezdődött – igaz, itt volt egy 15 perces csúszás, de ez a legjobbakkal is megesik, ellenben tovább is ment a buli, mint a meghirdetett 23:15-ös vég. Az is biztos, hogy a tömeget kárpótolta Zara, ugyanis egy olyan profi showt hozott össze, amit megirigyelnének kollégái.

Mivel a Poster Girl lemezét népszerűsítő fesztiválkoncertek showját hozta el Magyarországra is, ezért nem volt kérdés, hogy olyan gyöngyszemek mellett, mint a Lush Life, Uncover, Never Forget You vagy a Symphony, megkapjuk az új lemez kevésbé ismert, de sokkal frissebb dalait is, mint a címadó Poster Girl-t, a Right Here-t, a WOW-t vagy a Ruin My Life-ot is, mely beindította az erat évekkel ezelőtt. Sőt, hogy a közönség biztosan táncra perdüljön még az ABBA egyik dalával is készült az egybegyűlteknek. Érdekesség, hogy utoljára 4 évvel ezelőtt lépett színpadra itthon a Sziget Fesztivál keretein belül, igaz akkor csak egy kisebb színpadon, az A38-on, ami mára FreeDome néven fut.

Izgalmas, érdekes és kellemes volt Larsson, a profizmus pedig a vérében van. Élettel teli volt, vidám, és látszott rajta, hogy élvezi azt, amit csinál, élvezi a színpadon való előadást, a tömeget, ami csak miatta gyűlt össze, azt, hogy ezrek éneklik a dalait vele együtt. Ezt pedig meg is hálálta színpadi jelenlétével, brutálisan sokat táncolt, miközben egy hang sem ment mellé, és még az erős backing track sem volt jellemző, ugyanis élő vokalistái adták meg itt ott az alapot.

A mi első napunkon a Campuson még óriási bulit csinált Sigala is, de Nótár Mary és Korda György és Balázs Klári is megmozgatott minden korosztályt. Persze nem maradt óriási tömeg nélkül Manuel, T.Danny, és Dzsúdló sem. Ma pedig dübörög tovább a fesztivál záró napja Aurorával, Majkával, Valmarral és Azariahval.