Még a hónapban érkezik Sofia Carson és Nicholas Galitzine filmje a Netflixre

Megérkezett a film előzetese is.

Ritkán látni ilyet a Netflixen, de pár nappal a premier előtt jelentette be Sofia Carson és Nicholas Galitzine közös filmjét, a Purple Hearts c. alkotást, ami itthon Bíbor szívek címmel kerül majd fel a streaming óriás katalógusába.

Sofiát utoljára a Netflix Táncra fel! c. filmjében láthattuk, sőt azóta már kiadta debütáló lemezét is, míg Nicholas Galitzine neve akkor került a címlapokra, amikor kiderült, hogy a Vörös, fehér és királykék c. könyv filmadaptációjában láthatjuk majd. A két szupersztár pedig most egy romantikus drámában egyesíti erejét, ugyanis a Bíbor szívekben megismerhetjük Cassie-t, a feltörekvő énekesnőt, aki érdekházasságot köt a hamarosan bevonuló tengerészgyalogossal Luke-kal, ám nemsokára egy tragédia túlságosan is valóságossá teszi megjátszott kapcsolatukat.

A filmnek nem csak főszereplője, de producere is az énekes-színésznő, aki még hangját is adta az alkotáshoz, ugyanis eredeti, csak a filmben felcsendülő dalokat is vett fel. Egyébként érdekesség, hogy Tess Wakefield azonos címmel megjelent novelláját vették alapul a készítők.