© YouTube / Golden, Harry Styles

Indul az első egyetemi kurzus Harry Styles-ról

Az óra, amiről soha nem lógnánk el.

Ha tesztelni szeretnéd a tudásodat Harry Styles-szal kapcsolatban, talán a Texasi Állami Egyetem új kurzusa a legjobb hely erre, ugyanis a 2023-as tavaszi szemeszterben a popikon által fémjelzett óra felvételére van lehetőség.

A kurzus neve a Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture címet kapta, ami magyarul körülbelül annyit tesz ki, hogy Harry Styles és a hírességek kultusza: identitás, internet és az európai popkultúra.

Az órán olyan kérdéseket és témákat járnak majd körbe, mint a 28 éves előadó művészete, illetve a politikai fejlődés a modern celebritásokkal, a gender, szexuális hovatartozás, nemzet, globalizáció, média, divat, fan- és internetes kultúra és a fogyasztói társadalom.

Louie Dean Valencia, aki a kurzust tartja majd, Twitteren osztotta meg a jó hírt követőivel elsőként.

Hivatalos, hivatalos. Én tanítom a világ első egyetemi kurzusát, ami Harry Styles munkásságával kapcsolatos, a Texasi Állami Egyetemen.

Később TikTokon, illetve interjúkban is elárulta, hogy a kurzuson nem lesz szó az énekes magánéletéről, valamint privát témákat sem fognak érinteni, kizárólag azzal a képpel foglalkoznak majd, amit a nagyközönség alkotott róla.