Priyanka Chopra egy dolgot nem hajlandó csinálni férjével, Nick Jonasszal

Nem mindent csinál együtt a sztárpár.

Hetekkel ezelőtt született meg Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyermeke, azóta pedig megállás nélkül dolgoznak – hol a kislányra vigyáznak, hol pedig saját karrierjüket építgetik tovább. A napokban például a Perfect Moment, divat és sportruházat-márka befektetői és tanácsadói lettek.

A párost arról faggatták, vajon látni fogjuk-e őket egy alkotásban, legalább pár másodperc erejéig, amire kitért a válaszadás elől, ugyanis köztudott, hogy Nick próbál egyensúlyozni filmes és zenei karrierje között, és inkább produceri munkákat vállalt az elmúlt időszakban.

Imádok Nick-kel dolgozni, szóval látni fogtok ezt-azt, ahogy telnek az évek. Nagyon sok filmet és sorozatot fejlesztünk közösen

Viszont arról lerántották a leplet, hogy mi az, amit sosem fognak együtt csinálni, bármennyire is szeretnék a rajongók látni. Miközben színésznőként szuperált Priyanka, próbálkozott zenélni is, például Pitbullal közös száma egész szép számokat produkált 2013-ban, utoljára pedig 2017-ben ragadt mikrofont, míg tudjuk, hogy Jonas igazán szép karriert tudhat maga mögött, ha a zenéről beszélünk. Sajnos szinte biztos, hogy sosem fogjuk őket együtt énekelni hallani…

Sosem fogok zenélni vele. Nem olyan énekes vagyok mint ő. Semmi esély sincs rá, hogy megtörténjen. Ő egy igazi zenei tehetség.