Demi Lovato: fogalmam sincs, ki voltam egy évvel ezelőtt

Új lemezén YUNGBLUDdal is érkezik egy duett.

Berobbant Demi Lovato új lemezének előfutáraival, ugyanis az énekes pár hónap alatt tért vissza régi, pop-rock stílusához és zúzósabb, keményebb stílusához. Augusztus 19-én érkezik a beszédes Holy Fvck c. lemeze, melynek első kislemezét, a Skin of My Teeth-et múlthónapban hallhattuk már. A dallistából kiderült, hogy YUNGBLUD és Royal & the Serpent is helyet kapott a kiadványon – a teljes tracklistet ide kattintva olvashatod el.

A napokban érkezett meg legújabb szerzeménye, a Substance, mely a lemeznek a dallistájának bejelentésével együtt érkezett meg, illetve érdekesség, hogy a kislemez videójában feltűnik Paris Hilton és a TikTokon híres Demi Lovato-imperszonátor is, két nagyobb csavart adva így a kisfilmnek.

Az előadó a napokban hetedik korongjáról, a  Dancing with the Devil… the Art of Starting Over-ről mesélt az Audacy Check-Innek, ahol megtudtuk, hogy egyáltalán nincs kibékülve azzal, amit akkor prezentált a nagyközönségnek, hiába a nagyszabású dokumentumfilm és társai. Rájött, hogy az a fontos, hogy ő érezze jól magát a bőrében, ne pedig mások elvárásainak feleljen meg. Ezért is volt számára az újjászületés jelképe a Holy Fvck c. lemeze.

Nagyon büszke vagyok erre a lemezre, viszont amikor az előző lemezemre gondolok, nem úgy értem, hogy ne lennék rá büszke, csak fogalmam sincs, ki volt az az ember, aki azt csinálta.

Nem véletlen ez az érzés, ugyanis előző lemeze kampánya teljesen arra épült, hogy tiszta és józan, most viszont visszahozta azt az énjét, aki önfeledten bújik ki a bőréből és hagyja a háta mögött a PR csapat által kreált imázst, ha arról van szó.

Úgy érzem, nem igazán találtam meg magam, mint előadó, mint ember, most pedig ebbe a lemezbe máshogy kezdtem bele. Számomra fontos dolgokról tudtam írni, úgy, hogy volt bennem anyag.

Érdekesség, hogy előző lemezének megjelenésekor is újjászületésről beszélt, ez most sincs másképp.

Visszatértem a zenei gyökereimhez, pop-rockkal indult el az utam, amikor emós voltam. Most, hogy ezt visszahoztam, olyan, mintha újjászületett volna a zeném, és mint ember, szellemileg és mindenhogyan, sok mindenen mentem keresztül, de úgy érzem én is újjászülettem most.