Ez a főszereplő nem tér vissza a Szexoktatás 4. évadában

Azt még nem tudni, mikor érkeznek az új részek.

Tavaly szeptemberben debütált a Netflixen a Szexoktatás harmadik évada, és már az is biztos, hogy érkezik a negyedik. Bár a forgatás még nem kezdődött meg, az egyik főszereplő elárulta, hogy nem tér vissza a hatalmas sikernek örvendő sorozat új részeiben, ő pedig nem más, mint az Ola-t alakító Patricia Allison

A színésznő a Capital Xtra-nak adott interjújában jelentette be a szomorú hírt:

Egyszerűen imádtam a Szexoktatásban szerepelni és Ola-t játszani, de sajnálatos módon én már nem leszek benne a negyedik évadban. Adódott pár új lehetőség, így más dolgokat fogok csinálni.

A színésznő először 2019-ben bújt Ola bőrébe, majd 2020-tól már főszereplőként láthattuk a képernyőn. A legutóbbi, harmadik évad végén a karaktere, és a barátnője, Lily (Lily Iglehart) egy nehéz időszakon mentek keresztül a kapcsolatuk terén, ám végül sikeresen legyűrték az előttük álló akadályokat. 

Patricia elmondása szerint a távozásának az oka, hogy új projektek és kihívások állnak előtte, így készen áll elbúcsúzni a Moordale gimitől, de rengeteg szép emlék fűzi a szériához.

Már három éve csinálom ezt, és tényleg nagyon-nagyon szerettem. Imádom a sorozatot, de egyszer el kell köszönnöm tőle, ami szomorú, ugyanakkor állnak előttem más dolgok, amik miatt viszont roppant izgatott vagyok

– tette hozzá.

Nem ő az egyetlen szereplő, akit nem látunk majd viszont az új évadban. Simone  Ashley a Bridgerton család miatt volt kénytelen otthagyni a sorozatot, és a harmadik évad végéből kiindulva Emma Mackey visszatérése is kérdéses.

A forgatás ugyan még nem kezdődött meg, a jó hír az, hogy az Otis-t alakító Asa Butterfield pár napja elárulta, hogy hamarosan indulnak a munkálatok. Sajnos azonban ettől függetlenül idén már biztosan nem nézhetjük az új részeket, és legelőbb is csak jövő nyárra várhatóak.