Rajongóival forgatta új videóját YUNGBLUD

Nem aprózta el az előadó.

YUNGBLUD napjaink egyik legizgalmasabb és legeredetibb előadója, aki nem fél megmutatni a közönségének, ki is ő valójában – és szerencsére követőtáborát is erre ösztönzi. Dom új dalának videójának elkészítéséhez pedig rajongói segítségét kérte.

Utcákat zártak le és a rendőrség is jelen volt az énekes Don’t Feel Like Feeling Sad videóforgatásán, melyre Londonban került sor június 20-án – a forgatásra magára az énekes hívta meg rajongóit.  A Tom Pallant és Dom által rendezett videoklipben a művész és rajongói nagy vízi csatát vívnak, miközben a YUNGBLUD szlogenekkel díszített platformon adja elő a dalt. Miután a plakátokkal és vízipisztolyokkal felfegyverzett rajongók hulláma elfoglalta a helyszínt, a fővárosi rendőrség illetékesei túlzsúfoltnak találták, ezért leállították a felvonulást.

YUNGBLUD egyébként egy nappal Volt Fesztiválos fellépése előtt mondta le idei egyetlen hazai koncertjét betegségre hivatkozva, a rajongók pedig extrém csalódottak voltak emiatt, ugyanis 2020 óta várták a bulit.