Less be Thomas Doherty Budapesten forgatott filmjébe

Több hónapot töltött fővárosunkban a színész.

A Gossip Girl – Az új pletykafészek és az Utódok sztárja, Thomas Doherty tavaly több hónapot töltött hazánkban, ugyanis hasonlóan Colin Woodellhez, vagy Jacob Dudmanhoz, aki A végzet: Winx Sagaból lehet ismerős, forgatott Budapesten.

A színész, mint akkor kiderült, egy horror filmet készít, félig-meddig magyar stábbal. Utóbbit a produkció hivatalos IMDb oldala is megerősíti már, ugyanis több tucat magyar származású névvel találkozhatunk a szereplők és a további munkatársak listáin. A The Invitation (korábban: The Bride) augusztus 26-án érkezik a kijelölt mozikba – a magyar premierről egyelőre nem tudni pontosabbat.

A premier dátumával egyidőben megérkezett a film hivatalos előzetese is, melyből kiderül, hogy egy vámpíros, Drakula által inspirált horrorfilmről van szó. Röviden összefoglalva, a film elején a főszereplőnő egy DNS-teszt alapján rájön, hogy Nagy Britanniában van egy unokatestvére és elutazik hozzá, de azt nem tudja, hogy vámpírokkal lesz dolga a későbbiekben… és ekkor, már csak a túlélés a cél.

Egyébként már csak az előzetesben több budapesti, illetve hazai helyszínt is sikerül felfedeznünk, nektek is, ugye?