A szülinapján törtek be Ariana Grande házába

Nem volt felhőtlen az énekesnő idei születésnapja.

A napokban ünnepelte Ariana Grande a 29. születésnapját, ám sajnos nem volt felhőtlen a nagy nap számára, ugyanis aznap tört be a házába egy zaklatója. A férfi már több alkalommal próbált az énekesnő közelébe férkőzni, mi több, tavaly szeptemberben le is tartóztatták, miután késsel jelent meg a Los Angeles-i otthona előtt, és a biztonsági őröknek azt kiabálta, hogy megöli őket is, és Arit is.

A bíró akkor távoltartási végzést rendelt el, ami megtiltotta számára, hogy a sztár közelébe menjen, ám ez nem állította meg őt. Nemrég megszegte a végzést, amikor is próbálta kideríteni, hol tartózkodik jelenleg Ariana, emiatt pedig múlt hét elején kellett volna jelentkeznie a rendőrségen. Ez nem történt meg: helyette június 26-án, vasárnap, az énekesnő születésnapján Montecito-ba utazott, és betört hozzá.

A TMZ értesülései szerint a férfi valahogy bejutott a házba, de szerencsére Ari éppen nem tartózkodott otthon. A riasztó viszont megszólalt, így a rendőrség ki is ment a helyszínre, ahol ismételten letartóztatták a zaklatót.

A férfit több bűncselekmény, például zaklatás, betörés, és bírósági végzés megszegése miatt is bíróság elé állították, ő azonban nem vallotta magát bűnösnek. Jelenleg őrizetben tartják.