Erre számíthatunk Zara Larsson Campus Fesztiválos koncertjén

Második alkalommal koncertezik hazánkban.

A svéd Zara Larsson 2018-ban már felszántotta a Sziget Fesztivál sátrát, 2022-ben pedig főfellépőként tér vissza hazánkba, mégpedig a debreceni Campus Fesztiválon július 22-én. Az énekesnő tavaly megjelent, Poster Girl c. lemezét népszerűsíti majd a koncert során, de persze nem maradhat el néhány örökzöld sem.

Annyi biztos, hogy Zara nem arról híres, hogy unatkozna a közönség miközben a színpadon van. Egyik pillanatban még olyan koreográfiát táncol végig, hogy egy-egy profi is megirigyelné, a következő pillanatban egyik legnagyobb slágerével szórakoztatja az egybegyűlteket, majd pedig az ABBA feldolgozásával tényleg minden korosztályt megmozgat. És az energiáról se feledkezzünk meg, amelyet élőben átad a közönségnek, hiszen elmondása szerint, az élő fellépéseket szereti a legjobban, hiszen könnyen egy hullámhosszra kerülnek rajongóival.

Biztos, hogy olyan első helyezéseket elérő slágerek, mint a Lush Life vagy a Symphony a buli vége fele csendülnek majd fel, de hallhatjuk az Ain’t My Faultot is, sőt legújabb szerzeményét is, mely a Words címet kapta és Alesso is jegyzi, de az igazi rajongóknak sem szabad elszomorodni, ugyanis olyan dalokat hallhatnak még, mint az FFF, Uncover, a Right Here vagy a második lemezének címadó dala, a Poster Girl.

A várható, majdnem teljes dallista valószínűleg a következő lesz:
  1. Love Me Land
  2. I Would Like
  3. FFF
  4. Ruin My Life
  5. Poster Girl
  6. Ain’t My Fault
  7. Wow
  8. Like It Is / This One’s For You
  9. Right Here
  10. Carry You Home
  11. I Can’t Fall In Love Without You
  12. Look What You’ve Done
  13. Lay All Your Love One Me (ABBA feldolgozás)
  14. Words
  15. Symphony
  16. Uncover
  17. Never Forget You
  18. Lush Life

Találkozzunk Zara Larsson 2022-es, Campus Fesztiválos koncertjén, jegyek ezen a linken még mindig elérhetőek!