Bill Skarsgårddal jön az Airbnb horror film

Újabb horror filmben szerepel a színész.

Ha csak gyorsan végigtekerünk Bill Skarsgård IMDb oldalán, egyből láthatjuk, hogyha a neve szerepel valahol, biztosan valami extrán minőségit, de mégis egy kicsit furcsát fogunk kapni – emlékezzünk csak az Az filmekre.

A hamarosan érkező Barbarian c. filmet is az Az, illetve A kör rendezői jegyzik így biztosan nem fognak unatkozni a műfaj kedvelői. A történet egyébként igazán izgalmasnak hangzik és sajnos pont olyannak, ami a mai, őrült világban elképzelhető, hogy megtörténik.

Ugyanis, a nézők ott csatlakoznak a történethez, hogy egy fiatal nő, Tess (Georgina Campbell) egy állásinterjú céljából lefoglal egy lakást Airbnb-n keresztül, mely, mint kiderül érkezésekor már foglalt, így kénytelen Keith-tel (Bill Skarsgård) éjszakázni. Hamar rájön, hogy mástól kell félni ebben a házban, nem a másik vendégtől.

A frissen érkezett előzetes sokkal többet elárul a történetből egyébként, de mégis megannyi kérdést is vet fel, ugyanis a két főszereplőn kívül láthatunk még más szereplőket is, akikről nem derül ki, hogy kicsodák és miért vannak ott ahol, illetve a végén egy bemondó hang egy „tökéletesen természetes” helyet említ meg, miközben egy külvárosi, tipikus Született feleségek kertvárost mutat be – az előzetes elején pedig egy lepukkant, züllött környéket láthatunk.

Arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban mikor és milyen formában mutatják be az alkotást, de a tengerentúlra augusztus 31-én érkezik a mozikba.