© Hunger

Elmarad YUNGBLUD VOLT-os fellépése

Doktori utasításra.

Körülbelül 24 óra választotta el a magyar rajongókat attól, hogy ikonikus Szigetes fellépése után újra láthassák hazánkban YUNGBLUD-ot, mégpedig a 2022-es VOLT Fesztiválon, június 23-án.

Az énekestől kapott üzenetet ezekben a percekben tették közzé a fesztivál szervezői, amelyben leírja Dom, hogy sajnos le kell mondania idei hazai fesztiválos fellépését, ugyanis bakteriális torokgyulladása van, ezt pedig doktori utasításra pihentetnie kell legalább 3 napon keresztül.

Elég pocsékul éreztem már magam az európai turné vége óta, végül orvoshoz fordultam. Teljesen ki vagyok bukva, hogy emiatt nem tudok fellépni a VOLTon. Bármit szívesen megtennék, hogy felléphessek, de azt mondták, hogy ha most nem pihenek, súlyosbodhat a problémám.

Az énekes nagyon sajnálja a történteket és megtesz mindent, hogy kiengesztelje a rajongóit következő érkezése során. Annyi biztos, hogy brutális károkat okozna hangszálainak ha színpadra lépne. YUNGBLUD koncertje helyett a nagyszínpadon így a Follow The Flow lép színpadra.

A fesztivál Instagrammon megerősítette, hogy a jegyeket nem váltják vissza, ugyanis a programváltozás jogát fenntartják, más koncertekkel készülnek, de Ticketswapen van lehetőség eladni a jegyeket.