Egyből új évaddal jelentkezik a Szeretettel: Victor a Disney+-on

Tegnap előtt óta érhető el a Disney+ hazánkban.

A Szeretettel: Victor (vagy ahogy sokan ismerik, Love, Victor) tegnap előtt óta, a Disney+ hazai indulása óta érhető el hazánkban is, így aki vevő az LGBTQ+ drámára, annak lesz mit bepótolnia. Mára pedig a már alapból elérhető kettő évad mellé megérkezett a 3. évad is.

A harmadik etap lesz viszont az utolsó, ezzel pedig lezárják a történetet is, ami Victor köré épült. A Hulu/Disney+ hónapokkal ezelőtt mutatta be a végső évad előzetesét, melyben a főszereplőnek fontos döntéseket kell meghoznia életével kapcsolatban.

A 2018-as Kszi, Simon (Love, Simon) után kezdték el készíteni a fentebb is említett sorozatot, miután óriási siker volt az egészestés mozifilm és főként pozitív kritikákat kapott a nézőktől. Majd ezt a sikert meglovagolva, a Disney úgy gondolta, itt az ideje elkészíteni egy sorozatot is, amely hasonló tematikát boncolgat. A sorozat Victor, a Creekwood középiskola új diákjának saját önfelfedező útját követi, aki otthon kihívásokkal néz szembe, alkalmazkodik egy új városhoz, és szexuális irányultságával küzd. Amikor mindez túl soknak tűnik, Simonhoz fordul, hogy segítsen neki átvészelni a középiskola hullámvölgyeit.

A teljes sorozat és a harmadik évad is elérhető már hazánkban a Disney+-on, havi 2490 forintért.