Elindult itthon is a Disney+ – ezt nézheted a platformon

Több száz film és sorozat egy helyen!

A tegnapi nap folyamán elindult hazánkban is a várva-várt Disney+ szolgáltatás, ahol megannyi tartalmat találhatunk – igazán izmos kínálattal indul a platform és ez még nem minden. A katalógusból még több tucat cím hiányzik, például Olivia Rodrigo dokumentumfilmje is, de a kis várakozásért cserébe itthon egyidőben kapjuk meg mostantól az összes Disney, Hulu és néhány egyéb csatorna, például az Fx tartalmait.

Sorozatok és filmek tekintetében is erős a kezdés, a világon közönségkedvenc címek jutottak el hozzánk most, például a Love, Victor vagy a Gyilkos a házban Selena Gomez főszereplésével itt érhető el először hazánkban, de eljutott végre streamingre az Amerikai Horror Sztori univerzum is, a Született feleségek vagy a Simpson család is.

Happier Than Ever: Szerelmes levél Los Angeleshez

Billie Eilish a Happier Than Ever: Szerelmes levél Los Angeleshez című koncertfilmmel debütál a Disney+ csatornán. A filmben az énekesnő a bátyja, FINNEAS, a Los Angeles-i Gyermekkórus, a Gustavo Dudamel által vezényelt Los Angeles-i Filharmonikusok, valamint Romero Lubambo közreműködésével adja elő új, Happier Than Ever című lemezének dalait. A filmet maga Eilish, Robert Rodriguez és Patrick Osborne rendezték.

Gyilkos a házban

A sorozat főszereplője három idegen, akik odavannak a true crime műfajért. Egyszer csak saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe, amikor nyomozni kezdenek egyik szomszédjuk titokzatos halála ügyében New York-i otthonukban.

Folklore: The Long Pond Studio Sessions

Taylor Swift ezen a bensőséges koncerten előadja legújabb, folklore című albumának összes dalát. Társproducerei kíséretében a történelmi Long Pond stúdióban rögzített felvételen – amely helyszín felidézi az album nosztalgikus, elvágyódó jellegét – Taylor az egyes dalok keletkezéséről és jelentéséről beszél, miközben felveszik a távgyártásban készült lemez után az első közös, élő koncertjüket.

Így jártam apátokkal

A közeljövőben Sophie elmeséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepít minket a jelenbe, ahol Sophie és szűk baráti társasága éppen azon van, hogy kitalálja, kik ők, mit akarnak az élettől, és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

Szeretettel: Victor

A sorozat a 2018-ban bemutatott Kszi, Simon című úttörő film világában játszódik, amelyet Becky Albertalli elismert regénye, a Simon vs. a Homo Sapiens Agenda ihletett, és a Creekwood High School új diákját, Victort követi az önfelfedezés útján, aki otthon kihívásokkal néz szembe, beilleszkedik egy új városba, és felfedezi szexuális orientációját. Amikor mindez túl soknak tűnik, Simonhoz fordul, hogy segítsen neki átvészelni a középiskola hullámvölgyeit.

Pam és Tommy

A Pam & Tommy az internet vadnyugati korszakában játszódik, és Pamela Anderson (Lily James) és Tommy Lee (Sebastian Stan) szexvideójának hihetetlen, de igaz történetén alapul. A videót egy csalódott vállalkozó (Seth Rogen) lopta el a házaspár otthonából, és amikor 1997-ben a világhálóra került, underground kalózvideó-kuriózumból igazi világszenzációvá vált. A szerelmi történetként, krimiként és tanmeseként is helytálló nyolcrészes eredeti limitált sorozat a magánélet, a technológia és a hírnév metszéspontját vizsgálja, miközben a mai valóságshow-korszak eredetét egy lopott kazettáig vezeti vissza, amelyet milliók láttak, pedig csak két embernek szántak.

Sólyomszem

A Marvel Studios Sólyomszem című sorozata egy új, eredeti sorozat, amely New Yorkban játszódik. Az egykori Bosszúálló, Clint Barton, azaz Sólyomszem küldetése látszólag egyszerű: karácsonyra vissza kell térnie családjához. De felbukkan egy fenyegetés a múltjából, és Sólyomszem kelletlenül összeáll Kate Bishoppal, a 22 éves képzett íjásszal és legnagyobb rajongójával, hogy feltárjanak egy bűnözői összeesküvést. A felvillanó képsorok zavarhatják az erre érzékeny nézőket.

A kibukott

Pénz. Romantika. Tragédia. Megtévesztés. Az Elizabeth Meriwether vezető producertől származó The Dropout Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) és a Theranos története, egy hihetetlen történet az ambícióról és a hírnévről, amely szörnyen félresiklott. Hogyan veszített el mindent egy szempillantás alatt a világ legfiatalabb, önerejéből sikeressé vált női milliárdosa?

Dollface

Kat Dennings egy fiatal hölgyet játszik, akit egy hosszú kapcsolat után dobott a pasija, és most a saját képzeletével kell valamit kezdenie, amikor szó szerint és átvitt értelemben is újra visszatért a nők világába, hogy visszaszerezze az elhagyott barátnőit. További szereplők Brenda Song, Shay Mitchell és Esther Pivotsky.

American Horror Stories

Az American Horror Stories a legizgalmasabb színészekkel a legbrutálisabb horrortörténeteket meséli el, átlagosan egy órás játékidőben. Felépítése hasonló, mint az anyasorozaté, annyi különbséggel, hogy ennél a verziónál nem az évadok során kapunk új történetet, hanem minden részben egy-egy évadban új szereplőkkel és sztorival ismerkedünk meg.

Amerikai horror sztori

Az Amerikai Horror Story amerikai horror-dráma sorozat, amit Ryan Murphy és Brad Falchuk készített. A sorozat antológia jellegű, hiszen minden évad egy, az előzőtől független történetet mesél el, egyfajta minisorozatként kezelendő.

Scream Queens

A Scream Queens – Gyilkos történet egy műfajokon átívelő horrorkomédia-antológiasorozat, amelynek alkotója Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan és Dante Di Loreto. Az első évadban szörnyű gyilkosságsorozat kezdődik egy egyetemi campuson…

Szerelmes hangjegyek: A musical: A sorozat

A High School Musical: A musical: A sorozat második évadában az East High Vadmacskák, akik a „Szépség és a Szörnyeteg” tavaszi musicaljére készülnek, megmérkőznek a rivális North High iskolával, hogy elnyerjék a tekintélyes és díjat a diákszínjátszó versenyen. Kikapják a parókákat, próbára teszik a hűséget, és bekötik a balladákat!

Ha pedig egészestés filmekre vágynál még, akkor természetesen megtalálod az X-Men világot a kínálatban, csakúgy, mint több tucat Marvel anyagot, valamint a West Side Story-t, az Avatart, a Szörnyellát vagy a Titanicot is. De nem mehetünk el szó nélkül a Hannah Montana tartalmak, a Varázslók a Waverly helyből, Jonas, Jessie vagy a Zack és Cody élete mellett sem, mely mind helyet kapott a kínálatban.