Erre számíthatunk Harry Styles budapesti koncertjén

2022-ben mostmár tényleg Budapesten lép színpadra Harry Styles és elhozza a legnagyobb slágereit a magyar közönségnek is. Igaz, ezidő alatt már egy új lemezzel, a Harry’s House-szal is jelentkezett, illetve a turné is átalakult és a Love On Tour egy vadonatúj köntöst kapott – ezzel pedig új dalok is kerültek a setlistbe. Nézzük, mire számíthatunk heteken belül a Budapest Sportarénában!

A turné nyitóestje, melyre Glasgowban került sor egyébként kifejezetten jól sikerült, és Harry összesen 22 dalt adott elő az egybegyűlteknek és nagyjából egy óra negyven percet töltött a színpadon, ami mondhatni megszokott egy ilyen kaliberű turnétól. A legnagyobb slágerein, mint a Watermelon Sugar, As It Was vagy Sign of the Times túl néhány közönségkedvenc tracket is hallhatunk majd élőben, mint a Matilda, a Late Night Talking vagy előző lemezének címadó dala, a Fine Line, de természetesen megemlékezik One Direction korszakáról is és ebbe a turnéba is becsempészte a What Makes You Beautifult is.

A teljes és várható dallista:
  1. Music for a Sushi Restaurant
  2. Golden
  3. Adore You
  4. Daylight
  5. Cinema
  6. Keep Driving
  7. Matilda
  8. Boyfriends
  9. Fine Line
  10. Satellite
  11. Lights Up
  12. Canyon Moon
  13. Treat People With Kindness
  14. What Makes You Beautiful
  15. Late Night Talking
  16. Love of My Life
  17. Sign of the Times
  18. Watermelon Sugar
  19. As It Was
  20. Kiwi

Az este folyamán a vidám és sokat táncoló énekesről olyan videókat is láthatunk, ahol éppen egy léggyel küzd meg, amit valószínűleg lenyelt, illetve azt is megörökítették a rajongók, ahogy a mikrofonjának zsinórjával fejbe csap egy valószínűleg biztonsági embert.

Videók az első koncertről: