Erre számíthatunk Harry Styles budapesti koncertjén

2022-ben mostmár tényleg Budapesten lép színpadra Harry Styles és elhozza a legnagyobb slágereit a magyar közönségnek is. Igaz, ezidő alatt már egy új lemezzel, a Harry’s House-szal is jelentkezett, illetve a turné is átalakult és a Love On Tour egy vadonatúj köntöst kapott – ezzel pedig új dalok is kerültek a setlistbe. Nézzük, mire számíthatunk heteken belül a Budapest Sportarénában!

A turné nyitóestje, melyre Glasgowban került sor egyébként kifejezetten jól sikerült, és Harry összesen 22 dalt adott elő az egybegyűlteknek és nagyjából egy óra negyven percet töltött a színpadon, ami mondhatni megszokott egy ilyen kaliberű turnétól. A legnagyobb slágerein, mint a Watermelon Sugar, As It Was vagy Sign of the Times túl néhány közönségkedvenc tracket is hallhatunk majd élőben, mint a Matilda, a Late Night Talking vagy előző lemezének címadó dala, a Fine Line, de természetesen megemlékezik One Direction korszakáról is és ebbe a turnéba is becsempészte a What Makes You Beautifult is.

A teljes és várható dallista:
 1. Music for a Sushi Restaurant
 2. Golden
 3. Adore You
 4. Daylight
 5. Cinema
 6. Keep Driving
 7. Matilda
 8. Boyfriends
 9. Fine Line
 10. Satellite
 11. Lights Up
 12. Canyon Moon
 13. Treat People With Kindness
 14. What Makes You Beautiful
 15. Late Night Talking
 16. Love of My Life
 17. Sign of the Times
 18. Watermelon Sugar
 19. As It Was
 20. Kiwi

Az este folyamán a vidám és sokat táncoló énekesről olyan videókat is láthatunk, ahol éppen egy léggyel küzd meg, amit valószínűleg lenyelt, illetve azt is megörökítették a rajongók, ahogy a mikrofonjának zsinórjával fejbe csap egy valószínűleg biztonsági embert.

Videók az első koncertről:

Megosztás: