© NME Magazine

Lana Del Rey menedzsere megerősítette, hogy hamarosan érkezik az új album

Nem kell már sokat várni az új zenére.

Még egy éve sincs, hogy megjelent Lana Del Rey legutóbbi albuma, a Blue Banisters, de máris közeleg az új. A hírt az énekesnő menedzsere, Ben Mawson osztotta meg a követőivel Instagram oldalán, ahova egy képernyőképet posztolt egy cikkről, mely 20 felejthetetlen fellépést gyűjtött össze a Hollywood Bowl-ban, a listán pedig Lana is szerepelt.

Egy igazi sztár. Korunk egyik legnagyszerűbb női dalszerzője, akinek a hatása évtizedek múlva is érezhető lesz, és egy valódi előadó, aki nem egy generációt inspirált. Nagyon szeretlek és örökké büszke vagyok rád Lana. Jön az új zene

– áll a poszt leírásában.

A kedves és dicsérő szavakra maga az előadó is reagált a menedzsernek, és az „amore” szócskát kommentelte a kép alá, Ben pedig a válaszában elárulta, hogy hamarosan egy teljes, új albumra számíthatunk Lanától.

Hamarosan egy újabb gyönyörű album érkezik.

Az énekesnő legutóbb idén januárban adott ki új zenét, méghozzá a Eufória betétdalául szolgáló Watercolor Eyes-t. Tavaly két albummal is megörvendeztette a rajongóit: a Chemtrails over the Country Club márciusban, a Blue Banisters pedig októberben jelent meg.