Egy kereszten, megkötözve fekszik Demi Lovato új albuma borítóján

Augusztusban érkezik a HOLY FVCK!

Elő az ásókkal, ugyanis augusztusban eltemetjük Demi Lovato popzenéjét! Az előadó bejelentette legújabb, nyolcadik albumát, mely augusztus 19-én érkezik, és a HOLY FVCK címet kapta. A korong nevéhez igazodva a borítója is eléggé polgárpukkasztóra sikeredett: Demi egy kereszt alakú ágyon fekszik rajta egy rövid, piros latex ruhában, ráadásul tetőtől talpig megkötözve.

Az énekes már hónapokkal ezelőtt elárulta, hogy a 16 dalból álló új lemezen visszatér a gyökereihez, és a pop-rock, illetve a pop-punk hangzás fog dominálni rajta, csak úgy, mint az első pár albumán.

Ennek az albumomnak a készítése volt a legkielégítőbb számomra, és nagyon hálás vagyok a rajongóimnak illetve a kollaborátoraimnak, hogy végigkísértek engem ezen az úton. Még soha nem voltam ennyire biztos magamban és a zenémben, mint most, ez az lemez tényleg magáért beszél. Lovatic-ok, akik a kezdetek óta velem vagytok, és azok is, akik csak most csatlakoztatok hozzám, köszönöm nektek. Ez az album nektek szól

– mesélte.

Az első kislemezt, melyből már hallhattunk pár részletet, még ezen a héten, június 10-én kiadja Demi a klipjével együtt. A pop-rock szerzemény, amiben a hangi adottságait is rendesen megcsillogtatja, a Skin of My Teeth címet kapta, és egy nappal a megjelenése előtt, június 9-én élőben fogja bemutatni Jimmy Fallon műsorában.

Az énekes utoljára tavaly áprilisban jelentkezett albummal, méghozzá a Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over-rel – abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy az új lemez szöges ellentéte lesz az elődjének.