INNA és Minelli nyitották a nyarat a Budapest Parkban

Fergeteges koncertet adott a két dance-díva.

Többek között a két román dance-díva, INNA és Minelli robbantották be a 2022-es hazai, nyári koncertszezont a Budapest Parkban. Az előbbi énekesnő, aki az esemény fő fellépője volt, több, mint egy évtizedes karrierje során már többször járt hazánkban, és minden alkalommal felejthetetlen bulit csapott a közönség számára, így természetesen ez most sem volt másképpen. Előtte azonban még a Rampampam és a MMM slágereiről ismert Minelli melegítette be az egybegyűlteket, mint az est első külföldi sztárfellépője, és nem okozott csalódást.

Az előadóval tavaly ültünk be beszélgetni egy interjú erejéig, amikor is megígérte nekünk, hogy ellátogat majd Magyarországra, és ezt most be is váltotta. Kirobbanó energiával lépett színpadra első hazai koncertjén, amit a három évvel ezelőtti Mariola című slágerével kezdett, majd olyan dalokkal folytatott, mint a Nothing Hurts, a Nostalgia, és az INNA-val közös Discoteka. A Nostalgia előtt elárulta a közönségnek, hogy néha nosztalgikus hangulatba kerül, mikor dalokat ír a stúdióban, és ennek az érzésnek köszönhetően született meg a szerzemény, a Discoteka-t pedig a felénél újra kezdte, hogy megbizonyosodjon róla: a közönség soraiban tényleg mindenki táncol és bulizik, hiszen azért gyűltünk össze a Parkban.

Amit valószínűleg mindenki a leginkább várt, a Rampampam című megaslágerét kétszer is előadta: egyszer stúdió verzióban, úgy, ahogy az emberek ismerik, egyszer pedig akusztikus változatban. Ezzel is zárta a bő 35 perces koncertjét, és megkérte az egybegyűlteket, hogy énekeljék vele együtt a dal refrénjét, de előtte még a legújabb, MMM című dance-himnuszával csapott egy hatalmas bulit. Az énekesnő tele volt energiával, végig táncolta a fellépést, amit egy élő bandával a háttérben csinált végig, és nem utolsó sorban a hangját is ki kell emelnünk, ugyanis élőben is pont ugyanolyan csodásan hangzik, mint a felvételeken. Annyira élvezte a koncertet, hogy a végén kijelentette: nem is akar hazamenni! Bár ez volt az első magyar fellépése, de reméljük, nem az utolsó!

Az esemény fő fellépője INNA volt, aki már az első dalnál feltüzelte a közönséget. Egy pár perces technikai csúszás után a Ruleta-val robbant be a színpadra, majd olyan slágereket énekelt, mint a debütáló kislemeze, a Hot, a Sun Is Up, a Gimme Gimme, a Yalla, a RA, a Tu Manera, a Nirvana, vagy éppen a Cola Song, amivel a koncertet zárta. Természetesen az újabb szerzemények sem maradhattak ki, így a legutóbbi albumáról, az idei Champagne Problems-ről felcsendült az Always on My Mind, előadta a Sean Paullal közös slágerét, az UP-ot, és a Flashbacks-t is, amit egyébként Minellivel közösen írtak.

Akik már voltak az énekesnő koncertjén, azok tudhatták, hogy mindig nagyon közvetlen a közönséggel és szeret velük viccelődni, ez pedig most sem volt másképpen. Elárulta, hogy a fellépő ruhájában nem igazán tud ugrálni, mert fél, hogy kiesnek a „lányok” a helyükről, majd, amikor erre a kijelentésére nem sikított elég hangosan a tömeg, hozzátette, hogy ez van, ha túl kicsik a „lányok” – nem kapnak elég figyelmet. Többször beszélt magyarul is a Parkban egybegyűltekhez, így például a „köszönöm” szóval köszönte meg, hogy ennyien eljöttek a koncertjére, és a „szeretlek” szót is jó párszor elmondta.

Azoknak is kedveskedett a setlistjével, akik nem csak a régi és új slágereit ismerik és szeretnék hallani, így belecsempészte a 2015-ös albumán található Diggy Down-t és a Bop Bop-ot is a háromnegyed órás fellépésbe.

A koncert után a backstage-ben volt szerencsénk összefutni mindkét előadóval, INNA pedig biztosított minket afelől, hogy hamarosan ismét visszatér hazánkba – a legnagyobb örömünkre.