© Future Visuals & Bajorics Balázs

Teltházzal indult Magyarország legnagyobb retro fesztiválja

Elstartolt a 3 napos szegedi Deja Vu Fesztivál!

Őrületes hangulattal és teltházzal indult el péntek este Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál. A nemzetközi sztárok közül a La Bouche, Kate Ryan és Arash gyújtotta be a háromnapos időutazás rakétáit. Utóbbi kettő ezen az estén debütált a szegedi közönség előtt.

A nyitónapra már napokkal korábban elfogytak a belépőjegyek, így már előre tudható volt, hogy az Újszegedi Partfürdőn 8000 vendég száll be az időgépbe, olyan hazai nagyágyúkkal, mint Krisz Rudi, aki akusztikus elemekkel átszőtt fellépésén dobogtatta meg a női szíveket. Állandó visszatérője a Deja Vu Fesztiválnak Kozso és az Ámokfutók, aki több dalt a nagyszínpadi előtti területen, a közönség soraiban adott elő. A dj vonalat Náksi, Dj Dominique, Peat Jr. & Fernando, és Bárány Attila erősítette Szeged ikonikus lemezlovasaival kiegészülve.

© Future Visuals & Bajorics Balázs

Az időutazásban természetesen ma sincs megállás, így az őrületes szombati esti hangulatról Lou Bega, a Las Ketchup, Alexandra Stan, Basshunter és természetesen a hazai nagyágyúk gondoskodnak. A szombati napijegyek vészesen fogynak, így aki az utolsó pillanatban dönt úgy, hogy szeretne újra 18 lenni, jobb, ha minél előbb érkezik.