Beindul az új popszenzáció: jön Johnny Orlando debütáló lemeze

Augusztusban mutatja be élete első lemezét.

Több, mint 8 éve jelen van a 2003-as születésű Johnny Orlando a zenei szcénában. A kanadai énekes hosszú éveken át kislemezeket és EP-ket dobott csak a piacra, most viszont úgy érzi, itt az ideje annak, hogy megmutassa a világnak ki is Ő valójában.

Az énekes a napokban jelentette be debütáló lemezét, az all the things that could go wrongot, mely augusztus 19-én érkezik. Emellett visszatért korábbi hangzásához is, félretéve a melankolikus világot új dalával a blurrel.

Egy igazi felnőttéválás történetet mesél majd el lemeze, melyben olyan fontos témákat érint, mint a szorongás, a félelem az ismeretlentől, a közösségi média hatása az emberre, sőt soha ilyen közel nem engedte magához követőit, ugyanis kapcsolatairól is mesélni fog. Annyi biztos, hogy nem volt egyszerű számára a reflektorfényben felnőni.

Körülbelül egy-másfél éve dolgozok ezen a lemezen és az egyik legmegterhelőbb időszakán vagyok túl a karrieremnek. Nagyok izgatott vagyok, hogy végre halljátok mit alkottam és szerintem a blur a legjobb nyárindító zene, remélem sokan fogjátok lehúzott ablakokkal hallgatni, amíg várunk a korongra.