Charlie Puth nem szégyelli, hogy folyton kanos

Szaftos infókat árult el magáról.

Charlie Puth megfogadta, mindenhol önmagát fogja adni mostantól, ugyanis túl hosszú ideig nem mert úgy viselkedni, ahogy ténylegesen szeretett volna. A követői észrevehették, hogy általa kezelt profiljain egyre több szaftos gondolatot, képet vagy videót oszt meg magáról.

Ezt most egy új szintre emelte, ugyanis a Bustlenek adott interjújában megtudhatjuk mi történik hímtagjával, ha szex közben zenét hallgat, sőt azt is elárulta, hogy melyik dalra maszturbált életében először.

Sokat küzdött démonjaival és azzal is, hogy tartsa az iramot a zeneipar változásával, ugyanis elmondása szerint minden változik, így a zene ízlése is az embereknek gyökeresen megváltozott, mióta kiadta első dalát.

A zenei helyzet vátozott, dalok, amelyek 10 évvel ezelőtt bejöttek, manapság már nem biztos. Nagyon szarul éreztem magam a zeném miatt és amiatt, hogy nem vagyok akkora előadó, mint Harry Styles.

Ha van egy dolog, amit Puth jobban szeret a zenénél (ami egyébként is óriási szenvedélye), akkor az a szex – ez a kettő, pedig nagyon szorosan kapcsolódik egymáshoz szerinte.

A háttérben szóló zenét analizálom és a szemem előtt látom a hangjegyeket is és így nem áll fel…

Elmondása szerint későn érő típus volt, ugyanis szüzességét csak 21 évesen, egy koncert után veszítette el. Ekkor mesélt az újságírónak arról is, melyik dalra maszturbált életében először.

A dal, amire először kivertem, az a kibaszott This Love volt a Maroon 5-tól… Jóban vagyok Adam Levine-nel és elmondtam ezt neki. Annyit mondott rá, hogy „ez nagyon fura”.