Kifütyülték Camila Cabello-t, ez nem tetszett az énekesnek

Az UEFA-bajnokok ligája döntőjében.

Camila Cabello és csapata viszont elmondása szerint túlságosan sokat készült az UEFA-bajnokok ligája döntőjének félidejében adott koncertjére. A 25 éves énekesnő tényleg legnagyobb slágereit vitte a közönségnek, illetve egy-egy rövidebb részletet új dalaiból is.

A művésznő, akinek Familia című lemeze hetekkel ezelőtt jelent meg Párizsban, Franciaországban lépett színpadra a football döntő során, ahol a focidrukkerek nem fogadták szívesen – részben a félórás csúszás miatt, melyet egyes források szerint maguknak köszönhettek. A fellépés során a drukkerek saját csapataik himnuszát énekelték, ezzel zavarva Camilat, a végén pedig ki is fütyülték.

Néhány óráig elérhető volt az énekesnő Twitter oldalán 2 csiripelés is, amelyekben a közönség viselkedését minősítette. Azóta pedig már csak a köszönő üzenet olvasható.

Ahogy visszanéztem a fellépésünket, nem tudtam elhinni, hogy ilyen hangosan énekelték az emberek a csapataik himnuszát. Én és a csapatom fáradhatatlanul és hosszan dolgozott azon, hogy jó hangulatot teremtsünk és egy jó showt rakjunk össze. Nagyon bunkó, de mindegy. Örülök nektek tetszett!

– fogalmazta meg gondolatait az énekesnő Twitter oldalán.