INNA, Minelli, és a Goodboys is fellépnek a Rádió 1 születésnapi fesztiválján

Világsztárokkal vár minket a Rádió 1 a Budapest Parkban.

Idén ünnepli a 6. születésnapját a Rádió 1, ennek örömére pedig egy magyar és külföldi sztárfellépőkkel teli fesztivált hoztak össze a hazai közönségnek. Az egy napos eseménynek a Budapest Park ad otthont május 5-én, vasárnap, és olyan előadók lépnek majd színpadra rajta, mint a világhírű román dance-díva, INNA, a szintén román Minelli, akinek tavaly itthon is hatalmasat ment a Rampampamcímű slágere, vagy éppen a brit Goodboys, akiket olyan bulihimnuszokat köszönhetünk, mint a Lose Control és a Bongo Cha Cha Cha

Természetesen magyar fellépők terén sem lesz hiány, hiszen többek között ott lesz még Metzker ViktóriaRegán Lili, és Yamina is, az afterparty-n pedig a Rádió 1 DJ-ivel bulizhatunk együtt.

A kapunyitás délután 5 órakor lesz, a buli pedig egészen hajnalig tart majd. A hivatalos Facebook eseményt itt találjátok, a jegyinfókért pedig katt ide.

INNA egyébként már többször megjárta hazánkat, és több, mint egy évtizedes pályafutása alatt fellépett Szegeden, Győrben, mi több, már a Budapest Parkban is, Minellit pedig először láthatja élőben a hazai közönség.

Az elmúlt évek során mindkét sztárral készítettünk már interjút, melyben üzentek is a magyar rajongóiknak: az INNA-val készült interjút ide kattintva olvashatod el, Minellivel pedig alább csekkolhatod a beszélgetésünket: