Nesh Holden küldetése, hogy átadja életérzését hallgatóinak

Nesh Holden egy hihetlen producer/DJ-tehetség, akiben megvan minden potenciál, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen és széles körben elterjesszen egy rétegzenei irányt. Pályafutása hajnalán kezdetben baráti összejöveteleken szállította a jobbnál jobb DJ-szetteket, majd több versenyen is megmérettetve magát már nagynevű DJ-k oldalán léphetett fel Budapest népszerű szórakozóhelyein, beleértve Truesounds, Guy J, Martin Buttrich, Eelke Klein előadóit. Mindeközben sorba jönnek Nesh Holden saját megjelenései, amit a közönség jól fogad, ám elmondása szerint korántsem könnyű a deep house, melodic house, techno valamint progresszív house műfajait népszerűsíteni.

Egy kicsi, körülbelül ezer lakosú községből származom. Innen kitörni, főleg egy ilyen zenei vonallal, amit képviselek, nagyon nehéz

Meséli Nesh Holden, aki az éppen debütáló „Forgiven EP” című kétszámos kislemezével készül felkavarni az elektronikus underground állóvizét. A „Forgiven”-ben és a „Termor”-ban a sötétebb hangzású progresszív house keveredik a melodic techno műfajával meglepő fordulatú változatossággal.

Nesh Holden, új EP-jével, azonban igyekszik rövidre zárni mindazok véleményét, akik azt gondolják, hogy ezek a számok nem képesek uralni a táncparketteket: a „Forgiven EP” mély basszusokat, kreatív hangeffekteket, és magával ragadó vokálbetéteket kínál, amibe elfért egy nagyadag húzos kick-dobtéma. 

Küldetésem átadni a „Nesh Holdeni érzést”: Szeretném, hogy a közönség, aki ellátogat a bulijaimra vagy meghallgatja a dalaimat, érezhesse legalább egy kis időre a szürke világból kilépve azt az örömöt, amit én is érzek minden egyes play gomb lenyomásával!

– mesélte Nash Holden, akire érdemes lesz figyelni a jövőben.